ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κ. Μπακογιάννης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη Στερεά

Ο Κ. Μπακογιάννης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη Στερεά

Παρουσία πολλών φίλων και ψηφοφόρων, ο δήμαρχος Καρπενησίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

Όπως είπε ο κ. Μπακογιάννης, επιθυμεί να δημιουργήσει ένα πραγματικά υπερκομματικό και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο. «Στην αυτοδιοίκηση, δεν υπάρχει χώρος για τα κόμματα και τις σκοπιμότητές τους», τόνισε.

Ο δήμαρχος Καρπενησίου γνωστοποίησε της πρόθεσή του να συνεργαστεί με «νέους είτε σε ηλικία, είτε στον τρόπο σκέψης», συμπληρώνοντας πάντως ότι η γνώση και η εμπειρία των παλαιότερων είναι ευπρόσδεκτη.

Τέλος, ο υποψήφιος περιφερειάρχης σημείωσε ότι στις εκλογές του Μαΐου «θα κονταροχτυπηθούν ο φόβος για το σήμερα και η ελπίδα για το αύριο».

«Μην έχετε αμφιβολία πως η επιλογή εκείνο το ανοιξιάτικό πρωινό του Μαΐου θα είναι ανάμεσα στον φόβο και την ελπίδα. Από τη μία η προσπάθεια χειραγώγησης της λαϊκής εντολής και η εκμετάλλευση της αυτοδιοίκησης για κομματικούς σκοπούς και από την άλλη η ανάγκη για ουσιαστική συνεργασία και οι πραγματικές λύσεις στα πραγματικά προβλήματα», πρόσθεσε.