ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πού το πάει ο Παπανδρέου;

Πού το πάει ο Παπανδρέου;

Αύριο Πέμπτη αναμένεται παρέμβασή του με ομιλία του στην Αίγλη του Ζαππείου σε εκδήλωση αποφοίτων του Harvard.

Περίεργες φαίνεται να είναι οι πολιτικές εξελίξεις γύρω από το ΠΑΣΟΚ, αφού την ώρα που το κόμμα φαίνεται να καταρρέει δημοσκοπικά αναζητώντας λύσεις μέσω της περίφημης «Ελιάς» και άλλων συμπράξεων με δυνάμεις της κεντροαριστεράς, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επιχειρεί να διαδραματίσει ιδιαίτερο ρόλο την επόμενη μέρα.

Έτσι λοιπόν λίγες μέρες μετά την εμπλοκή στενών συνεργατών του στην υπόθεση με την «αμαρτωλή» ΜΚΟ και την απάτη των 9 εκατ. ευρώ, ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται αύριο Πέμπτη να κάνει παρέμβαση και να δώσει απαντήσεις επί του θέματος και όχι μόνο...

Αύριο λοιπόν, για πρώτη φορά ο κ. Παπανδρέου, μετά τα ταξίδια, τις διαλέξεις και τις περιοδείες του ανά την υφήλιο, θα μιλήσει στο εσωτερικό της χώρας. Και μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ. Παπανδρέου θα επιχειρήσει παρέμβαση στις εξελίξεις με ομιλία του σε εκδήλωση αποφοίτων του Harvard στην Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί στην Αίγλη του Ζαππείου. Στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο Σύλλογος Ελλήνων Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Harvard (Harvard Club of Greece) o κ. Παπανδρέου είναι επίσημος προσκεκλημένος εκδήλωσης – δείπνου που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στις 20.30 στην Αίγλη Ζαππείου.

Επίσημα, το θέμα της ομιλίας του θα κινηθεί πάνω στο ερώτημα: «Μετά το μνημόνιο, τι;» όπου υποτίθεται ο πρώην πρωθυπουργός θα διατυπώσει τις θέσεις του για την κατεύθυνση της χώρας μετά την επανένταξη της ως ισότιμο μέλος στην Ευρωζώνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να απαντήσει και στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τη ΜΚΟ που φέρεται να έχει ζημιώσει το Δημόσιο με 9 εκατ. κατά τη διάρκεια της θητείας του ιδίου στο ΥΠΕΞ.

Παράλληλα, θα επιχειρήσει να κάνει έναν απολογισμό «ωραιοποιώντας» τη δική του θητεία και να εντοπίσει τα λάθη που έγιναν όταν ο ίδιος αποχώρησε. Όσο κι αν αυτό ακούγεται ως ανέκδοτο ή ως κακόγουστο αστείο, το βέβαιο είναι ότι ο κ. Παπανδρέου – ορμώμενος από κάπου (άγνωστο από πού) - επιχειρεί να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίες οι συνεχείς παρεμβάσεις του το τελευταίο διάστημα, είτε μέσω γραπτών του δηλώσεων, είτε μέσω του στενού του συνεργάτη κ. Γιώργου Ελενόπουλου.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος γνώρισε τον Ρόντο στον Παπανδρέου;

Παπανδρέου: Εγώ έβαλα τάξη στις Μ.Κ.Ο.