ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ανεπιθύμητη η αρχιτοκογλύφος Μέρκελ»

«Ανεπιθύμητη η αρχιτοκογλύφος Μέρκελ»

Με τεράστια πανό στα κεντρικά γραφεία της και έντονες διαμαρτυρίες «υποδέχθηκε» την Γερμανίδα Καγκελάριο η Χρυσή Αυγή.

«RAUS MERKEL» έγραφε το τεράστιο αεροπανό που απλώθηκε στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη συμβολή των Λεωφόρων Κατεχάκη και Μεσογείων, με αφορμή την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

Την ώρα μάλιστα που η αυτοκινητοπομπή που μετέφερε την Γερμανίδα Καγκελάριο, από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο Χίλτον, περνούσε μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, δεκάδες μέλη του κόμματος είχαν βγει στα μπαλκόνια και φώναζαν αρνητικά συνθήματα εναντίον της Μέρκελ αλλά και εναντίον της κυβέρνησης.

«Η πρώτη εικόνα που είδε η γερμανίδα αρχιτοκογλύφος ήταν ένα τεράστιο "Μέρκελ Raus" στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής. Ότι και να κάνουν οι ξένοι δυνάστες του ελληνισμού οι υπάλληλοι τους, δηλαδή τα ανδρείκελα Σαμαράς και Βενιζέλος, έχουν τελειώσει οριστικά από την πολιτική ζωή της χώρας. Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τις δυνάμεις της εθνικής αντίστασης εναντία στην οικονομική εισβολή της γερμανικής ολιγαρχίας», σχολίασε με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

«Η Μέρκελ έχει έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να δώσει επισήμως την στήριξή της στο ανδρείκελο - τοποθετημένο τοποτηρητή των ξένων συμφερόντων εν Ελλάδι, Σαμαρά. Έχει έρθει για να στηρίξει την εγχώρια χούντα, ώστε να συνεχιστεί το ξεπούλημα της Ελλάδας και η φτωχοποίηση των Ελλήνων. Η Χρυσή Αυγή έδωσε το μήνυμα προς τους τοκογλύφους ότι είναι ανεπιθύμητοι, τόσο αυτοί, όσο και τα ανδρείκελα τους. Η κίνηση αυτή της Χρυσής Αυγής είχε συμβολικό χαρακτήρα», αναφέρεται στον ιστότοπο του κόμματος, όπου και αναρτήθηκαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες.

xa1

xa2
xa3
xa4

Διαβάστε επίσης:

Καμμένος: Ο ελληνικός λαός άκουσε το success story και στα γερμανικά

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν αξίζει στο λαό μας ένας τέτοιος πρωθυπουργός

Μέρκελ: Η Ελλάδα έκανε ουσιαστικά βήματα μπροστά (video)

Είπαν «ναι» στη γερμανική κατοχή!

Στην... υγεία των ξένων συμφερόντων!

Το 69% των Ελλήνων «σταυρώνει» τη Μέρκελ!

Στην Αθήνα για τα «εύσημα» στην κυβέρνηση η Μέρκελ

Έρχεται η Μέρκελ με τα δώρα

«Χρειαζόμαστε μια ευρωπαϊκή Γερμανία και όχι μια γερμανική Ευρώπη»