ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος σε νευρική κρίση για το φλερτ ΓΑΠ - Κουβέλη!

Βενιζέλος σε νευρική κρίση για το φλερτ ΓΑΠ - Κουβέλη!

«Με τον κύριο αυτό, θα τα πούμε στις 26 του μήνα», φώναζε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ποιος είδε τον Βενιζέλο και... δεν τον φοβήθηκε, μόλις πληροφορήθηκε την κοινή παρουσία του ΓΑΠ με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, κ. Φώτη Κουβέλη στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοπά (ευρωβουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιας της ΔΗΜΑΡ τώρα και στενής συνεργάτιδας του τέως πρωθυπουργού...) λίγες μόνο μέρες πριν απ' τις κρίσιμες ευρωεκλογές του Μάη!

Αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr αναφέρουν ότι οι φωνές του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ακούγονταν σε όλους σχεδόν τους ορόφους της Χαρ. Τρικούπη, η έλλειψη ψυχραιμίας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής και τα... κοσμητικά επίθετα με τα οποία «στόλισε» τον ΓΑΠ ήσαν περίπου... σαν αυτά με τα οποία «στόλισε» τον Απ. Κακλαμάνη όταν –και αυτός- δεν ψήφισε στη Βουλή πρόσφατα την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών...

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, τόνισε στους συνεργάτες του ότι: «Καλά, θα τα πούμε με τον κύριο αυτό στις 26»!

Εννοώντας προφανώς, ότι αν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι άσχημο για την Ελιά, προτίθεται να του το φορτώσει και να τον παρουσιάσει στα μάτια των εναπομεινάντων οπαδών του ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνο.

Και είναι σαφές, πως αυτή θα είναι η γραμμή άμυνας του Βενιζέλου. Επικοινωνιακά και πολιτικά.

Δηλαδή να φορτώσει τυχόν αρνητικό αποτέλεσμα σε όλους τους άλλους, προεξάρχοντος βεβαίως του ΓΑΠ αλλά και όσων τον ακολουθούν εντός κι εκτός του ΠΑΣΟΚ, με προφανή στόχο να «αθωώσει» εαυτόν και να προκάμει κινήσεις αμφισβήτησής του, που είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα υπάρξουν.

Μάλιστα πολύ συγκεκριμένοι υποστηρικτές του στο χώρο των μίντια άρχισαν ήδη να περνούν αυτή την γραμμή, τονίζοντας ότι αν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι κακό για Ελιά (και ΠΑΣΟΚ), τότε θα αναζητηθούν ευθύνες «από παρόντες αλλά και απόντες»!

Πάντως το επιτελείο του Βενιζέλου διαρρέει προς πάσα κατεύθυνση ότι η κοινή εμφάνιση ΓΑΠ και Κουβέλη στην ουσία πριμοδοτεί τη ΔΗΜΑΡ και ουσιαστικά καλεί ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν το κόμμα του Φ. Κουβέλη!

Τόση σύμπνοια...

Διαβάστε επίσης:

«Βράζουν» στο ΠΑΣΟΚ με τον Παπανδρέου