ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β. Κικίλιας: «Δεν ήταν τυχαία η σύλληψη του Μαζιώτη» (vid)

Β. Κικίλιας: «Δεν ήταν τυχαία η σύλληψη του Μαζιώτη» (vid)

Στη διάψευση των εκτιμήσεων, ότι ο εντοπισμός και η σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη ήταν τυχαία, προχώρησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας την Πέμπτη.

Στον απόηχο της σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη, ο υπουργός, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, συνεχάρη για άλλη μια φορά την Ελληνική Αστυνομία, υποστηρίζοντας τόσο η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, όσο και άλλες ομάδες της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν μία πολύ σοβαρή και ηρωική δουλειά.

«Οφείλουμε να συγχαρούμε την Αντιτρομοκρατική, την ομάδα ΔΙΑΣ και όλες τις άλλες ομάδες της Αστυνομίας», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι η επιχείρηση για την τελική σύλληψη του Ν. Μαζιώτη ήταν μεικτή και υψηλού ρίσκου.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Κικίλιας, συνεχάρη και τον ειδικό φρουρό, τον οποίο επισκέφθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μετά τα πυρά που δέχθηκε από τον Νίκο Μαζιώτη.

Παράλληλα, αναφερόμενος στον Νίκο Μαζιώτη, ο υπουργός έκανε λόγο για «έναν κακοποιό, ο οποίος χωρίς αιδώ πυροβόλησε στο κέντρο της Αθήνας, εν μέσω πολιτών και τουριστών, με πλήρη αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή».

Ο κ. Κικίλιας σχολιάζοντας τη σύλληψη του τρομοκράτη δεσμεύτηκε πως το μέλημα του Υπουργείου, είναι πραγματικά να γίνει Δημόσιας Τάξης αλλά και Προστασίας του Πολίτη, ενώ αποκάλυψε πως η Ελληνική Αστυνομία, έχει στα χέρια της και άλλα σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη πως για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας είναι επιβεβλημένο τα κόμματα να βρουν μία κοινή πορεία εξέφρασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτης, Βασίλης Κικίλιας.

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα σε όλους τους Έλληνες ότι «πράγματι ενωμένοι και μαζί μπορούμε να λειτουργήσουμε καλύτερα και να έχουμε πιο μεγάλα αποτελέσματα».

Διαβάστε επίσης:

Σύλληψη Μαζιώτη: Ψάχνουν τη γιάφκα και συνεργούς του

Οι New York Times για τη σύλληψη Μαζιώτη

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο Μαζιώτης (pics&vid)

Σύλληψη Μαζιώτη: Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο τρομοκράτης (pics)

Σύλληψη Μαζιώτη: Στο πεζοδρόμιο η περούκα του τρομοκράτη (pics)

Σύλληψη Μαζιώτη: Τι δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας στο newsbomb.gr (vid)

Σύλληψη Μαζιώτη: ΜΑΤ και αντιτρομοκρατική στο Μοναστηράκι (pics)

Σύλληψη Μαζιώτη: Τουρίστας ο τραυματίας στη συμπλοκή (pic)

Ποιος είναι ο Νίκος Μαζιώτης (video + photos)

Η στιγμή της σύλληψης του Ν. Μαζιώτη (pic)