ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιος ανέλαβε την «κινητοποίηση» για την εκδήλωση του ΓΑΠ!

Ποιος ανέλαβε την «κινητοποίηση» για την εκδήλωση του ΓΑΠ!

Επίδειξη δύναμης θα επιχειρήσει σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου στη σημερινή εκδήλωση στο Ζάππειο.

Φαίνεται, πως οι δυο εκδηλώσεις του τεμαχισμένου ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτέμβρη εξελίσσονται σε μάχη επικοινωνιακών εντυπώσεων.

Απ' τη μια το «επίσημο» ΠΑΣΟΚ που θα πραγματοποιήσει στις 3 Σεπτέμβρη την εκδήλωσή του, απ' την άλλη το «ΠΑΣΟΚ του Γιώργου» που ξεκινά το γαϊτανάκι των εκδηλώσεων από σήμερα (με έκθεση φωτογραφιών και ντοκουμέντων) έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου για το ποιος θα μαζέψει περισσότερο κόσμο για να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό, ότι και οι δύο πραγματοποιούνται στον ίδιο χώρο, στο Ζάππειο. Έτσι δεν θα είναι δύσκολη η σύγκριση...

Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν, ότι την κινητοποίηση για την εκδήλωση του ΓΑΠ έχει αναλάβει ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, το οποίο βρίσκονταν κοντά στον Αντρέα κι έχει εμπειρία σε κινητοποιήσεις (προς αποφυγή παρεξήγησης, δεν είναι ο Γ. Παναγιωτακόπουλος), ενώ συμμετέχει και στις διαδικασίες του Κινήματος και τώρα.

Με τηλεφωνήματα σε όλη την Ελλάδα καλεί παλιά μέλη και στελέχη του Κινήματος να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση αυτή και μάλιστα τους λέει, ότι «έχει σημασία η παρουσία σας, πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε δυνατοί»!

Απ' την άλλη, την εκδήλωση του «επίσημου ΠΑΣΟΚ» οργανώνουν συνεργάτες του Β. Βενιζέλου, όπως οι Χρ. Πρωτόπαπας, Δημ. Καρύδης, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, Κυρ. Πιερρακάκης, ενώ είναι σχετικά υποβαθμισμένη η συμμετοχή του νυν γραμματέα Ν. Ανδρουλάκη...