ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζάππειο: Όλα τα «ορφανά» στην εκδήλωση του ΓΑΠ (pics&vid)

Ζάππειο: Όλα τα «ορφανά» στην εκδήλωση του ΓΑΠ (pics&vid)

Πλήθος κόσμου μαζεύεται απο νωρίς στο Ζάππειο για την εκδήλωση που έχει προγραμματίσει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου με αφορμή τα 40 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.

Το Newsbomb σας είχε αποκαλύψει πρώτο πως το στενό περιβάλλον του ΓΑΠ ετοιμάζει μεγάλη φιέστα, με απώτερο σκοπό να δείξει πως ο πρώην πρωθυπουργός διατηρεί ακόμα ερείσματα στη βάση του κόμματος.

Ήδη στο χώρο που θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός έχουν συγκεντρωθεί αρκετοί ηλικιωμένοι πολίτες και οπαδοί του ΠΑΣΟΚ αρκετοί από τους οποίους έχουν υψώσει και σημαίες του ΠΑΚ (;).

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, διακρίναμε και διάφορα «ορφανά» του Γιώργου Παπανδρέου, όπως ο Γιάννης Ραγκούσης αλλά και ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος ήταν ένας εκ των βασικότερων συνεργατών του ΓΑΠ στην επιχείρηση «καταστροφή της Ελλάδας».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά τα όσα έχουν ακουστεί και παρά τις κατηγορίες εναντίον του - όπως μπορείτε να δειτε και από τις φωτογραφίες - ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου κυκλοφορεί άνετος και γεμάτος θετική διάθεση...

Το παρόν στην εκδήλωσε έδωσε και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης αφού προφανώς το θέμα «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή...» τον αφορά άμεσα...

Στο Ζάππειο φθάνει σιγά σιγά κόσμος από όλη την Ελλάδα, σε μια εκδήλωση που αναμένεται να αποθεωθεί ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπανδρέου και να δώσει το στίγμα του ο ΓΑΠ στο εσωτερικό του κόμματος!

Τα αδέρφια του Γιώργου Παπανδρέου χειροκροτήθηκαν κατά τη είσοδο τους στην εκδήλωση.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση

Είσοδος Γιώργου Παπανδρέου

Με ένα λεπτό διαφορά έφτασε στο Ζάππειο και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος δεν χειροκτροτήθηκε θερμά από τους παρευρισκόμενους.

Διαβάστε επίσης:

Σαμαράς: Η ανεργία είναι ο πιο ύπουλος εχθρός μας