ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Νικολόπουλος: Ποιοι απειλούν την ζωή της κ. Κρ. Λαγκάρντ;

Ν. Νικολόπουλος: Ποιοι απειλούν την ζωή της κ. Κρ. Λαγκάρντ;

«Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ανησύχησε μήπως, με το tweet του Νικολόπουλου περί του ποιάς Ευρώπης θέλουμε και ποιάς περιφρονούμε, δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο, ουδόλως όμως ανησύχησε για τις πρωτάκουστες συγκλονιστικές δηλώσεις Λαγκάρντ, αλλά και για τις πρωτόφαντες παράνομες και προκλητικές απαγωγές δημοσιογράφων, για τις οποίες εγκαλείται από τη φιλοκυβερνητική εφημερίδα «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Κων. Μπούρας».

Αυτά είπε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής κ. Νίκος Νικολόπουλος, μετά την ερώτηση που κατέθεσε στο κοινοβούλιο και αποκαλύπτει τις σχέσεις διαπλοκής Σαμαρά και βαστάζων του συστήματος… λέγοντας ότι:

«Η κυβέρνηση Σαμαρά που ανακάλυψε την εγκληματική οργάνωση μόνον και μόνον για να στείλει στη φυλακή Βουλευτές χωρίς προηγουμένως να έχουν καταδικασθεί, ένοχα αδρανεί και δεν εμποδίζει την δράση μίας νέας τύπου «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ»… που κλέβει..απαγάγει..τρομοκρατεί..!, ,ξένους πολιτικούς, Έλληνες Βουλευτές, Περιφερειάρχες, εκδότες, δημοσιογράφους κ.. που δεν υποκύπτουν στις παράνομες αξιώσεις τους.

Και ενώ θα περίμενε κανείς να είχαν κινηθεί αυτόματα οι διαδικασίες διαπιστώνει ότι δεν «κινείται φύλλο»…

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι με ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ και «τα σκυλιά δεμένα» για την σύλληψη ακόμα και για την προφυλάκιση τους, όπως ακριβώς συνέβη και με την «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ανατροπής προσφεύγει στην Δικαιοσύνη και καταθέτει όλα τα στοιχεία που εμπεριέχονται στην ερώτηση που έχουμε καταθέσει στην Βουλή. Προτείνουμε να κληθούν ως μάρτυρες για να δώσουν πληροφορίες όλους εκείνους που έχουν υποστεί τις απειλές και τους εκβιασμούς, εκδότες και δημοσιογράφους που έχουν καταγγείλει αυτά τα γεγονότα, πολιτικούς, που στο δημόσιο λόγο τους, εντός και εκτός Βουλής, έχουν μιλήσει για την μαφία της λαθρεμπορίας των καυσίμων, των προμηθειών, των δημοσίων έργων και των media».

Καταλήγοντας ο κ. Νίκος Νικολόπουλος τόνισε:

«Ο “κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται” λέει ο λαός μας…. Και αυτό συνέβη … Επήλθε ήδη το τέλος του πολιτικού χρόνου της συγκυβέρνησης… Έχουν τελειώσει πολιτικά και ηθικά… Παίζουν τα ρέστα τους, μοιράζοντας στα «ζάρια» τα «ιμάτια» του «σταυρωμένου» λαού μας…!

Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουν οι Έλληνες!!! Εκτός των τριών (3) δημοσιογράφων που φυλάσσονται επί 24ώρου βάσεως με απόφαση Κικίλια, ποιοι μπορεί να έχουν απαχθεί, από το «φωτογραφιζόμενο» απαγωγέα;

Σίγουρα όχι οι κυρίες Όλγα Τρέμη και Σία Κοσσιώνη και ο σπουδαίος και τρανός οικονομικός συντάκτης του ΣΚΑΙ και πρώην τραπεζικός υπάλληλος, που διακηρύττει τις υπαγορευμένες από τους ντόπιους και ξένους τραπεζίτες μνημονιακες συνταγές κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Στους ανωτέρω μνημονιακούς δημοσιογράφους, ως γνωστόν, από την 3η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (με διαταγή πολιτικής σημασίας του ιδίου του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και Δημοσίας Τάξης κ. Κικίλια), παρέχεται στους απειλούμενους;;;; δημοσιογραφικούς – τηλεοπτικούς αστέρες, 24ωρη αστυνομική φύλαξη!

Για όσους δεν γνωρίζουν, 24ωρη φύλαξη σημαίνει το λιγότερο 12 αστυνομικούς και στους τρεις, δηλαδή η δύναμη ενός μικρού αστυνομικού τμήματος της περιοχής στην οποία διαμένει ο φορολογούμενος πολίτης που βογγάει από τις κλοπές, τις ανθρωποκτονίες και τις ληστείες!».

Διαβάστε επίσης:

Επιστολή Αθανασίου στη Λαγκάρντ για τις καταγγελίες της ότι δέχθηκε απειλές