ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατσόπουλος: Το κ...κόμμα που λέγεται ΠΑΣΟΚ

Τατσόπουλος: Το κ...κόμμα που λέγεται ΠΑΣΟΚ

Βολές κατά του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Πέτρος Τατσόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τη διαφθορά στο Δημόσιο

«Δυστυχώς… 20 χρόνια ήταν το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε, καθιστώντας το υπεύθυνο για την κατάσταση στο δημόσιο.

«Το κ...κόμμα που λεγόταν και συνεχίζει να λέγεται ΠΑΣΟΚ έχει διαβρώσει τόσο πολύ, με αυτόν τον ποπουλισμό του ότι "όλοι θα διοριστούμε, με κάθε μέσο και τρόπο και κάθε πλαστογραφία", όλες τις πολιτικές συμπεριφορές όλων των κομμάτων: από τη Ν.Δ. έως τον ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς… 20 χρόνια ήταν το ΠΑΣΟΚ, αν δεν είναι υπεύθυνο αυτό, ποιος είναι; Το ΠΑΣΟΚ το καλλιέργησε αυτό», ανέφερε ο Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στο Βήμα fm και συμπλήρωσε:

«Ήταν μια νοοτροπία που ξεκίνησε από το ΤΤ, με μια ισοπέδωση. Όλα μαζί μπήκαν, πρόβατα και ερίφια μαζί, κατέκλυσαν τους δημόσιους μηχανισμούς και είχαμε το πιο φαύλο κομματικό κράτος. Δεν δαιμονοποιώ το ΠΑΣΟΚ, αλλά επί ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε η διαφθορά».

Από τα «πυρά» του δεν ξέφυγε και το πρώην κόμμα του ο ΣΥΡΙΖΑ, που όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν φέρνει διαφορετικό ήθος, απλώς υιοθετεί το ήθος των προγενεστέρων».

Όσο για την συνάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με τον Πάπα Φραγκίσκο, ο ανεξάρτητος βουλευτής είπε ότι «ο Αλέξης κάνει αυτό που κάνουν τα μοντέλα».

«Ο Αλέξης, ο οποίος βρίσκεται τώρα προ των θυρών της πρωθυπουργίας, κάνει αυτό που κάνουν τα μοντέλα. Τα έχεις δει τα μοντέλα; Που κυκλοφορούν συνέχεια με το λεγόμενο book και λένε «εδώ είμαι στη Μύκονο, εδώ είμαι στα Κουφονήσια, εδώ πήγα στο Μιλάνο, εδώ είμαι στην Αντίπαρο και στο Κουσάντασι, εδώ με βλέπετε προφίλ και εδώ ανφάς» κοκ. Κάθε ηγέτης λοιπόν που σέβεται τον εαυτό του και τις προσδοκίες και επιθυμίες του, φτιάχνει book με τους επώνυμους και εφόσον είναι ηγέτης προφανώς με τους ηγέτες του κόσμου, με τους οποίους προσδοκία του είναι να φωτογραφίζεται δίπλα και να έχει και συζήτηση», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης:

Πρώτη φορά και ο Πάπας… Αριστερά