ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Να μην ξαναθρηνήσουμε νεκρούς στα γήπεδα»

ΣΥΡΙΖΑ: «Να μην ξαναθρηνήσουμε νεκρούς στα γήπεδα»

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει το τμήμα Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής του ΣΥΡΙΖΑ, στην οικογένεια του αδικοχαμένου Κώστα Κατσούλη και στην αθλητική οικογένεια του Εθνικού Πειραιά.

«Πέρα όμως από τη θλίψη για το θάνατο, μας πλημμυρίζει και η αγανάκτηση για τη συνεχιζόμενη και χωρίς ουσιαστική αντιμετώπιση της βίας που από καιρού εις καιρό μας φέρνει αντιμέτωπους με αιματηρά περιστατικά», σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση το τμήμα Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Για τη βία στα γήπεδα, ευθύνονται πολλοί, αλλά όλοι μένουν ουσιαστικά στο απυρόβλητο. Οι ευχές από τους πολιτικούς και αθλητικούς υπεύθυνους, δεν αρκούν. Απαιτούνται βούληση και μέτρα». «Ζητάμε επιτέλους να ακουστεί η φωνή όσων αγωνιούμε για το μέλλον του αθλητισμού και δηλώνουμε την αποφασιστικότητά μας για να δοθεί λύση στο πρόβλημα. Ο αθλητισμός πρέπει να είναι εργαλείο πνευματικής και σωματικής υγείας. Αυτόν τον αθλητισμό πρέπει να οικοδομήσουμε για να μην ξαναθρηνήσουμε νεκρούς στα γήπεδα», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.