ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολόπουλος: Eυτελείς ανεξήγητες τιμωρίες σε όσους έχουν και κατέχουν ακίνητα

Νικολόπουλος: Eυτελείς ανεξήγητες τιμωρίες σε όσους έχουν και κατέχουν ακίνητα

Νέα δήλωση κατά του ΕΝΦΙΑ έκανε ο βουλευτήςΑχαϊας Νίκος Νικολόπουλος κάνοντας λόγο γιαευτελείς ανεξήγητες τιμωρίες σε όσους έχουν και κατέχουν ακίνητα.

«Παρότι υπήρξαν καταγγελίες ακόμη και από Υπουργούς, αλλά και από κυβερνητικούς βουλευτές για τα τερατώδη λάθη ή ακόμα και για τον δόλο των συντακτών του ΕΝΦΙΑ.

Παρότι προκάλεσε ακόμα και τριγμούς στην συγκυβέρνηση, δυστυχώς όμως συνεχίζεται η τραγωδία του χαρατσιού και αυτές τις μέρες την βιώνουν στο «πετσί» τους, εκατομμύρια Έλληνες που εξαιτίας της κυβερνητικής και μιντιακής τρομοκρατίας στήθηκαν σε ατελείωτες ουρές μπροστά από τα γκισέ των τραπεζών», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Νικολόπουλος με αφορμή την κατάθεση και νέας ερώτησης περί του ΕΝΦΙΑ, που έφερε στην Βουλή το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα της Ανατροπής.

Ο Πρόεδρος του ΧΡΙ.Κ.Α. ζητά μεταξύ άλλων από τον Γκ. Χαρδούβελη να απαντήσει και στα ερωτήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.

1. Έχετε αντιληφθεί το μέγεθος της ιλαροτραγωδίας;

2. Θα συνεχίσετε τις ίδιες ευτελείς ανεξήγητες τιμωρίες σε όσους έχουν και κατέχουν ακίνητα έστω και αν σήμερα από μόνα τους μοιάζουν σαν τιμωρία σε αυτούς που τα έχουν και τα κατέχουν;

3. Έχετε αντιληφθεί ότι τα ποσά που αδίκως σε πολλές περιπτώσεις έχουν καταλογιστεί είναι αδύνατον να εισπραχθούν από τους αδύναμους και εξαντλημένους οικονομικά ιδιοκτήτες;

4. Μήπως ρωτήσατε έστω ένα φοροτεχνικό στην Ελλάδα αν ξέρει να υπολογίσει τον ΕΝΦΙΑ σωστά;

5. Μήπως υπάρχει δόλος, αμέλεια(!) στον βαθμό που «ξεχάσατε» να γνωρίσετε στο έντυπο και τον τρόπο υπολογισμού;

Διαβάστε επίσης:

ΕΝΦΙΑ: Ένα εκατομμύριο πολίτες είπαν «όχι» και δεν έχουν πληρώσει