ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου (pics)

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου (pics)

Πλήθος κόσμου, συναγωνιστές αλλά και πολιτικοί αντίπαλοι είπαν σήμερα το πρωί (21/10/2014) το «τελευταίο αντίο» στον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος κηδεύτηκε στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου με τιμές εν ενεργεία υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ο Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος απηύθυνε τον τελευταίο χαιρετισμό στην εξόδιο ακολουθία του επί χρόνια υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Το «παρών» στο κοιμητήριο έδωσε και ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

«Το ΠΑΣΟΚ αποχαιρετά σήμερα έναν άνθρωπο που τίμησε την παράταξη, που ταυτίστηκε μαζί της, που της προσέφερε με ανιδιοτέλεια τους αγώνες μιας ολόκληρης ζωής. Αποχαιρετά ένα ιστορικό, ηγετικό του στέλεχος που δίκαια προσέλαβε εμβληματικές διαστάσεις, καθώς γεφύρωσε την Αντίσταση κατά των κατακτητών με τον Ανένδοτο, την Αντίσταση κατά της δικτατορίας με τη Μεταπολίτευση, τη Μεταπολίτευση με την Αλλαγή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος χαρακτήρισε τον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο «έναν γνήσιο άρχοντα της δημοκρατίας που απέκτησε τον τίτλο του στη συνείδηση του ελληνικού λαού».

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Χαραλαμπόπουλος