ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βράζει» ο Σαμαράς, από το τριπλό χτύπημα Ρεν!

«Βράζει» ο Σαμαράς, από το τριπλό χτύπημα Ρεν!
Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας με τίτλο «Η κρυφή ‘’γαλάζια’’ ενόχληση για τον Όλι Ρεν»

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας με τίτλο «Η κρυφή ‘’γαλάζια’’ ενόχληση για τον Όλι Ρεν».

Αν και η Νέα Δημοκρατία αποφεύγει την δημόσια αποδοκιμασία του Ευρωπαίου Επιτρόπου, ο Αντώνης Σαμαράς δείχνει να είναι σφόδρα ενοχλημένος από τις τρεις, ίδιου ύφους, παρεμβάσεις του κου Ρεν, με τις οποίες, ούτε λίγο ούτε πολύ, καλεί τη ΝΔ να συναινέσει στο μνημόνιο.

«Ο κ. Σαμαράς σήκωσε το τηλέφωνο και έκανε με δριμύ τόνο, το γνωρίζω πάρα πολύ καλά, διαμαρτυρήθηκε εντόνως σχετικά με την παρέμβαση του κ. Ολι Ρεν, την οποία θεωρήσαμε ως ανοίκειο παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδος.

Διαμαρτυρήθηκε στους εταίρους μας και στα φιλικά προς τη ΝΔ κόμματα στην Ευρώπη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, και αυτό δεν πέρασε έτσι, πράγμα το οποίο δεν είδαμε να κάνει η κυβέρνηση και αν το έκανε έτσι όπως το έκανε ήταν τόσο χλιαρό που δεν το αντιλήφθηκε κανείς» σημείωσε με συνέντευξή της, στον ΑΝΤ1 97,2, η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα, λίγες ώρες πριν το σημερινό «χτύπημα» Ρεν .

«Μίλησε με όλους τους ισχυρούς μας εταίρους στην Ευρώπη, και είπε ότι είναι ανοίκεια η στάση του κ. Ρεν σε σχέση με την εμπλοκή του διότι περί αυτού επρόκειτο, να μας πιέσει, να εκβιάσει εντός ή εκτός εισαγωγικών την αξιωματική αντιπολίτευση να προσχωρήσει στο λάθος. Είπαμε λοιπόν ότι αυτές οι απόψεις του κ. Ρέν ή εκείνες οι απόψεις της τρόικα, οι οποίες θέλουν την εμπλοκή στον τρόπο που εμείς θα βγούμε από την κρίση, είναι απαράδεκτες και ως τέτοιες απορρίπτονται συλλήβδην. Και αυτό το έκανε ο κ. Σαμαράς...» πρόσθεσε η κα Παπακώστα.

Η κα Παπακώστα, δικαιώνει ουσιαστικά απόλυτα το δημοσίευμά μας, αφού δηλώνει καθαρά αυτό που ακόμη και κορυφαία στελέχη, διστάζουν να ομολογήσουν. Είναι χαρακτηριστική η συνέντευξη Αβραμόπουλου, στην Καθημερινή της Κυριακής κατά την οποία υποστήριξε πως οι προτροπές Ρεν αφορούν την κυβέρνηση και όχι την αξιωματική αντιπολίτευση.