ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 - Αυτά είναι τα προσωπικά στοιχήματα των εκλογών

Εκλογές 2015 - Αυτά είναι τα προσωπικά στοιχήματα των εκλογών

Εκλογές προ των πυλών και στο site του Stoiximan.gr υπάρχουν περισσότερα από 30 ειδικά στοιχήματα για τους υποψήφιους βουλευτές και τα κόμματα.

Το θέμα της πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον στοιχηματικά «κλειδώσει», καθώς πληρώνει μόλις 1.02 και το ενδιαφέρον έχει στραφεί στα ειδικά στοιχήματα, όπου όλα... παίζονται. Και για την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου σύμφωνα με τις προσφερόμενες αποδόσεις δεν αποκλείεται, αλλά και για επιλεγμένες προσωπικές μονομαχίες μεταξύ υποψηφίων, για το ποιος θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους. Οπως θα δείτε στην ιστοσελίδα του Stoiximan.gr, πολλά παίζονται και για τη διεκδίκηση της 3ης θέσης, όπου η Χρυσή Αυγή είναι το στοιχηματικό φαβορί. Τα... ταμεία, πάντως, θα σπάσει η νέα κατηγορία, όπου μπορείτε να στοιχηματίσετε ανάμεσα σε αρκετά ζευγάρια για τις περισσότερες ψήφους.

Σε αυτή την κατηγορία παρουσιάζεται η άτυπη στοιχηματική κόντρα ανάμεσα σε 6 ζευγάρια υποψηφίων, σχετικά με το ποιος ή ποια θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

Κασιδιάρης εναντίον Κανέλλη, Γκερέκου εναντίον Δούνια και όχι μόνο...

Γκερέκου ή Δούνια

dounia-gerekou-graph-based-on-Stoiximan-special-bet

Κασιδιάρης ή Κανέλλη

kasidia-kanelli-graph-based-on-Stoiximan-special-bet

Λαφαζάνης ή Κικίλιας

lafazanis-kikilias-graph-based-on-Stoiximan-special-bet

Τατσόπουλος ή Ψαριανός

tatsopoulos-psarianos-graph-based-on-Stoiximan-special-bet

Γεωργιάδης ή Μεϊμαράκης

adonis-meimarakis-graph-based-on-Stoiximan-special-bet

Κωνσταντοπούλου ή Κεφαλογιάννη

konstantopoulou-kefalogi-graph-based-on-Stoiximan-special-bet

Στα γραφήματα υπάρχουν οι αποδόσεις νίκης για κάθε ζευγάρι υποψηφίων.

Μπορείτε να δεις όλα τα γραφήματα στο blog.stoiximan.gr. Με βάση τις αποδόσεις προκύπτει το θεωρητικό ποσοστό πιθανότητας επικράτησης κάθε υποψηφίου. Οι αποδόσεις στα στοιχήματα καθορίζονται με βάση τις θεωρητικές πιθανότητες επιβεβαίωσης ή μη ενός γεγονότος και μπορεί να αλλάξουν λαμβάνοντας υπόψη διάφορες παραμέτρους.

Σχετικές ειδήσεις