ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εμμένει ο Σαμαράς στη μη συναίνεση

Εμμένει ο Σαμαράς στη μη συναίνεση
Για τη στάση του στο έκτακτο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, αλλά και τη στάση που πρέπει να κρατήσουν εφεξής οι βουλευτές...

Για τη στάση του στο έκτακτο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, αλλά και τη στάση που πρέπει να κρατήσουν εφεξής οι βουλευτές της ΝΔ θα ενημερώσει σήμερα την Κ.Ο. του κόμματος ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να εξηγήσει στους βουλευτές τους λόγους για τους οποίους δεν συναινεί με τα οικονομικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.
Αύριο, Τρίτη, ο πρόεδρος της ΝΔ θα πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη. Θα επισκεφθεί τους Νομούς Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου και Λασιθίου και θα συναντηθεί με φορείς των περιοχών.

Στόχος είναι να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και οι τοπικές κοινωνίες, αλλά και να παρουσιάσει το επικαιροποιημένο πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την έξοδο από την κρίση.

Σε άρθρο του στην «Καθημερινή» για τα 30 χρόνια της Ελλάδας στην ΕΕ, ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι «η κρίση που περνάει τα τελευταία χρόνια η Ευρώπη δείχνει διπλό έλλειμμα: και υπευθυνότητας και αλληλεγγύης. Χώρες που με υψηλό έλλειμμα και δυσβάσταχτο χρέος, πρέπει να δείξουν υπευθυνότητα και χώρες με πλεονάσματα πρέπει να θυμούνται ότι, αν πιστεύουν στην Ευρώπη, έχουν υποχρέωση να δείξουν αλληλεγγύη».