ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το κίνημα των «Αγανακτισμένων»…ΟΝΝΕΔιτών!

Το κίνημα των «Αγανακτισμένων»…ΟΝΝΕΔιτών!
Στα πρότυπα των «Αγανακτισμένων», κατεβαίνουν στους δρόμους...

Στα πρότυπα των «Αγανακτισμένων», κατεβαίνουν στους δρόμους σήμερα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ, πραγματοποιώντας το μεσημέρι, στις 15:30, συμβολική δράση κατά της εγκληματικότητας και της υποβάθμισης του ιστορικού κέντρου.

Το ραντεβού τους , οι νέοι της ΝΔ, δεν το έχουν δώσει στο Σύνταγμα, όπως κάνουν καθημερινά τις τελευταίες ημέρες χιλιάδες Αθηναίοι, αλλά στην Ομόνοια.

«Μια περιοχή που στο παρελθόν αποτελούσε εμπορική και πολιτιστική καρδιά της πρωτεύουσας, μέσα σε λίγα χρόνια μεταλλάχτηκε στην πιο υποβαθμισμένη γωνιά της Αττικής. Βίαιες συμπλοκές, εμπόριο ναρκωτικών, εγκληματικότητα, παραεμπόριο προκαλούν προβλήματα την ομαλή διαβίωση, γκετοποιώντας ουσιαστικά την καρδιά της πόλης», παρατηρούν οι νέοι που πρόσκεινται στην αξιωματική αντιπολίτευση, διαπιστώνοντας πως είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να ληφθούν όλες εκείνες οι αναγκαίες πολιτικές που θα επιτρέψουν στους κατοίκους να μπορέσουν να ζουν μέσα σε ανθρώπινες συνθήκες και την εμπορική ζωή να τονωθεί ξανά, ιδιαίτερα σε μια εποχή που η μείωση της ανεργίας είναι ζωτική ανάγκη.

Μπορεί η συγκεκριμένη εκδήλωση ‘‘αγανάκτησης’’, να διαφοροποιείται αρκετά από εκείνη των Ελλήνων αγανακτισμένων, ωστόσο και αυτή υπόσχεται να αφυπνίσει το κράτος, με δυναμικό και ιδίως ειρηνικό τρόπο.