ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχελάκης: Το μισό ΠΑΣΟΚ στρέφεται εναντίον του άλλου μισού

Μιχελάκης: Το μισό ΠΑΣΟΚ στρέφεται εναντίον του άλλου μισού
«Με καθυστέρηση ενάμιση χρόνου, ο ένας μετά τον άλλον οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, έρχονται στα λόγια μας και δικαιώνουν

«Με καθυστέρηση ενάμιση χρόνου, ο ένας μετά τον άλλον οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, έρχονται στα λόγια μας και δικαιώνουν τις θέσεις που, από την αρχή, αναπτύξαμε. Αναγνωρίζουν πόσο δίκιο είχε ο Αντώνης Σαμαράς όταν τους φώναζε «ξεκολλήστε, επιτέλους» και όταν πρότεινε συγκεκριμένα αναπτυξιακά μέτρα», σημείωσε ο Γιάννης Μιχελάκης κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Συμφωνούν πως η κυβέρνηση δεν έλεγε και δεν λέει την αλήθεια για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας και την εξέλιξή της κατά τους 20 μήνες που βρίσκεται στην εξουσία. Ζητούν να μάθουν γιατί απέτυχαν σε όλους τους στόχους τους και ποιοι ευθύνονται γι’ αυτό. Διερωτώνται πως είναι δυνατό να λέει η κυβέρνηση ότι θα πετύχει το νέο πρόγραμμα όταν ήδη απέτυχε στο προηγούμενο. Με όλα αυτά δείχνουν ότι το μισό ΠΑΣΟΚ στρέφεται εναντίον του άλλου μισού. Ότι την ώρα που η κυβέρνηση ζητά αόριστα συναίνεση από την αντιπολίτευση για να κρύψει την αναποτελεσματικότητά της δεν έχει τη συναίνεση των βουλευτών που τη στηρίζουν. Δικαιώνουν, τελικά, αυτά που λένε μήνες τώρα, ο Αντώνης Σαμαράς και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», κατέληξε.

Σε πανικό η Κυβέρνηση

«Οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κυβερνητικών στελεχών κατά Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είναι απαράδεκτες. Καταδεικνύουν τον πανικό της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ», σημείωσε, σχολιάζοντας τα τελευταία αλλεπάλληλα περιστατικά μομφής των ΜΜΕ.

«Ο ρόλος των δημοσιογράφων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είναι να ελέγχουν την εξουσία και να ασκούν κριτική. Κριτική που η κυβέρνηση δείχνει να μην αντέχει. Και αυτό διότι έχει χάσει τον έλεγχο», πρόσθεσε.