ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυστηρή κριτική στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου

Αυστηρή κριτική στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου
Τα «άκουσαν» ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο...

Τα «άκουσαν» ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και από τους Οικολόγους Πράσινους.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιαννης Παρασκευόπουλος δήλωσε αναφορικά με τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Ελλάδα και την τοποθέτηση του Γ. Παπανδρέου:

«Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις επιβεβαίωσαν τις παρωπίδες τους: Χωρίς ουσιαστικές απαντήσεις για τη βιωσιμότητα της ευρωζώνης, κράτησαν απλώς τη χώρα μας στο χείλος της χρεοκοπίας, με εξοντωτικούς μάλιστα όρους. Μόνο ο πρωθυπουργός μπορεί να θεωρεί κάτι τέτοιο θετικό σημάδι για το μέλλον της Ελλάδας».

Επίσης, αναφορικά με τις εξαγγελίες του κ. Βενιζέλου, σχετικά με το Μεσοπρόθεσμό πρόγραμμα ο κ. Παρασκευόπουλος κάνει λόγο για «κακόγουστη φάρσα», υπογραμμίζοντας:

«Στην ουσία πληρώνουμε, με δεκάδες δις ευρώ αιματηρών και άδικων επιπλέον φόρων και περικοπών, την απουσία πολιτικής βούλησης για σύγκρουση με τη φοροδιαφυγή και τις γκρίζες περιουσίες.

Τα 60 ευρώ το μήνα που θα συνεισφέρει κάθε πολιτικός, αποτελούν κακόγουστη φάρσα μπροστά στις δεκάδες χιλιάδες ευρώ που γλυτώνει ο ίδιος μέσω των φορολογικών του προνομίων».