ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ν. Σαλαγιάννης ψηφίζει το Μεσοπρόθεσμο

Ο Ν. Σαλαγιάννης ψηφίζει το Μεσοπρόθεσμο
Την πρόθεσή του να εγκρίνει τελικά το Μεσοπρόθεσμο γνωστοποιεί, εμμέσως πλην σαφώς, ο βουλευτής Καρδίτσας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης..

Την πρόθεσή του να εγκρίνει τελικά το Μεσοπρόθεσμο γνωστοποιεί, εμμέσως πλην σαφώς, ο βουλευτής Καρδίτσας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης αφήνοντας κατά μέρος τη σκληρή κριτική, που είχε ασκήσει στον πρωθυπουργό και στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο κ. Σαλαγιάννης, ένας εκ των 16 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που είχε υπογράψει την επιστολή για τη σύγκληση των κομματικών οργάνων, αναφέρει πως ποτέ δεν υπονόησε ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο.

«Θα προτιμούσα αν έφτανα εκεί να παραιτηθώ, άρα ποτέ στο μυαλό μου δεν ήταν να πάρω ένα τόσο μεγάλο ρίσκο σε τόσο κρίσιμα θέματα, το ρίσκο στην πλάτη μου για το μέλλον της χώρας», τονίζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Σαλαγιάννης αφού σημειώνει ότι δεν κρίνει ούτε κατακρίνει διαφοροποιήσεις συναδέλφων του, αφήνει αιχμές κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου.

«Διαφωνούσα κάθετα και το ότι "τα φάγαμε όλοι" και με το ότι "είναι κοπρίτες οι δημόσιοι υπάλληλοι"», υποστηρίζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι, σε προηγούμενη συνέντευξή του σε ραδιοσταθμό των Αθηνών, είχε επικρίνει τον πρωθυπουργό πως δεν παρουσίασε την πραγματική κατάσταση της οικονομίας.

Είχε προειδοποιήσει, επίσης, πως στην προσπάθεια να σώσουμε την οικονομία, υπάρχει κίνδυνος να περάσουμε πάνω από μια «εκατόμβη.»