ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξέλιξη η ψηφοφορία για τον Εφαρμοστικό

Σε εξέλιξη η ψηφοφορία για τον Εφαρμοστικό
Δείτε live την ψηφοφορία

Σε εξέλιξη στη Βουλή η ονομαστική ψηφοφορία για τον Εφαρμοστικό Νόμο. Ο εισηγητής της ΝΔ κ. Βρούτσης απαρίθμησε τα άρθρα με τα οποία συμφωνεί και αυτά με τα οποία διαφωνεί το κόμμα του.

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρει τα άρθρα του Εφαρμοστικού με τα οποία συμφωνεί η Δημοκρατική Συμμαχία. Όχι σε όλα ψηφίζουν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο επικεφαλής του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς. Όχι σε όλα από τη Σοφία Σακοράφα.

Ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος διαμαρτυρήθηκε, καταγγέλλοντας ότι δεν του δόθηκε ο λόγος κατά την κοινοβουλευτική διαδικασία. Επιτέθηκε στο προεδρείο της Βουλής κάνοντας λόγο για καθεστωτικό προεδρείο. Όχι σε όλα από τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος αποχώρησε από τη Βουλή.

Όχι σε όλα ψηφίζουν ο ΛΑΟΣ και Δημοκρατική Αριστερά.

Παρών επί της αρχής δηλώνουν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης και Λευτέρης Αυγενάκης. Διαφοροποιείται η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρύσα Αράπογλου, που καταψηφίζει τα άρθρα αποκρατικοποιήσεων του Εφαρμοστικού. Όχι σε όλα από τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Όχι σε όλα είπε ο βουλευτής της ΝΔ Σπύρος Γαληνός. Καταψηφίζει επί της αρχής και επί των άρθρων ο ανεξάρτητος βουλευτής Ευάγγελος Παπαχρήστος.

Παρών επί της αρχής δηλώνει ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Δείτε live την ψηφοφορία για τον Εφαρμοστικό, πατώντας ΕΔΩ