ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον προπηλακισμό του Ν. Τσώνη

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον προπηλακισμό του Ν. Τσώνη
Την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών προκάλεσε...

Την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών προκάλεσε η επίθεση «αγανακτισμένων στον βουλευτή Φθιώτιδας Νίκο Τσώνη. Η εισαγγελία έδωσε εντολή να σχηματισθεί δικογραφία και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη όσοι ευθύνονται και πήραν μέρος σε πράξεις βίας.

Για «ακτιβιστική κίνηση» και για συνολική ευθύνη κάνουν λόγο από την πλευρά τους οι «αγανακτισμένοι».

Ο ίδιος ο βουλευτής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους πολίτες της Φθιώτιδας για την συμπαράστασή τους και τους καλεί να απομονώσουν κάθε πράξη βίας.

«Στις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα μας, θεωρώ ότι πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και η σύνεση. Έχουμε υποχρέωση να συμβάλλουμε στον δημόσιο διάλογο με νηφαλιότητα και επιχειρήματα. Οι πράξεις βίας δεν βοηθούν και δεν εκφράζουν ούτε τον λαό της Φθιώτιδας, ούτε τους πολίτες της Λαμίας, αντίθετα, πλήττουν την δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου.

Τούτες τις κρίσιμες στιγμές, είναι καθήκον όλων μας, να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να σταθούμε δίπλα στον φτωχό και τον αδύναμο συμπολίτη μας, κατανοώντας τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς του.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Φθιώτιδας για την συμπαράσταση τους και να τους καλέσω να συνεχίσουν να απομονώνουν κάθε πράξη βίας».

Επίσης τα προχθεσινά γεγονότα εις βάρος του Βουλευτή Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ κ. Νικολάου Τσώνη, καταδικάζει με ανακοίνωσή του και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.