ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλαφάτης - ΝΔ: Χωρίς αναπτυξιακό σχέδιο η κυβέρνηση

Καλαφάτης - ΝΔ: Χωρίς αναπτυξιακό σχέδιο η κυβέρνηση

Για ανυπαρξία αναπτυξιακού σχεδίου κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ο βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, χαρακτηρίζοντας «γαϊτανάκι», που έχει μέλλον μπροστά του, τις συνεχιζόμενες απαιτήσεις των δανειστών, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM».

Επεσήμανε ότι η καθυστέρηση στην πρώτη αξιολόγηση έχει να κάνει και με την αδυναμία -όπως είπε- της κυβέρνησης να μπορέσει να έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο, όσον αφορά την ανάπτυξη.

«Το αναπτυξιακό κομμάτι συνδέεται αναπόφευκτα και αναπόσπαστα με την ιδιωτική πρωτοβουλία τις ιδιωτικοποιήσεις, τις επενδύσεις. Κάτι που είναι ένα ιδεολογικό ανάχωμα μέσα στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να το ξεπεράσει γιατί βρισκόμαστε στο σημείο της τέλειας καταιγίδας», είπε.

Είπε, επίσης, ότι το ασφαλιστικό θα πρέπει να συνδυάζεται και με ένα αναπτυξιακό σχέδιο και ότι η διαφορά με το ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι η ΝΔ έχει συνδέσει την ανάπτυξη με τις ιδιωτικές επενδύσεις.

Ο κ. Καλαφάτης προειδοποίησε ότι αν δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα το προσφυγικό και το οικονομικό, η χώρα θα οδηγηθεί σε καταστάσεις που δεν μπορεί να υπολογιστούν.

Σχετικές ειδήσεις