ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Εάν ο Καμμένος ρίξει την κυβέρνηση θα πάει στα σκουπίδια

Λεβέντης: Εάν ο Καμμένος ρίξει την κυβέρνηση θα πάει στα σκουπίδια

«Ποτέ δεν πίστεψα ότι ο Πάνος Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση καθώς εάν το κάνει, πολιτικά ο ίδιος θα πάει στα σκουπίδια και θα δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή και θα έχει την τύχη των κ. Κουβέλη και Καρατζαφέρη», δήλωσε σήμερα, Παρασκευή (18/03/2016) ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, με αφορμή την ενδοκυβερνητική κρίση που προκάλεσε ο Γιάννης Μουζάλας με τις δηλώσεις του.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά», ο Β. Λεβέντης ανέφερε ότι «εξ αρχής οι απειλές Καμμένου ήταν φάρσα, καθώς βλέπει πως γκρεμίζεται στις δημοσκοπήσεις και προσπαθεί να τονώσει τον πατριωτισμό των οπαδών του».

«Εάν δεν ψηφιστεί το ασφαλιστικό η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές αμέσως μετά το Πάσχα», σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και συνέχισε, λέγοντας ότι ο «πρωθυπουργός εκβιάζει τους βουλευτές με το δίλημμα “είτε ψηφίζετε το ασφαλιστικό είτε πάμε σε εκλογές”».

«Οι Ευρωπαίοι δεν εμπιστεύονται τον κ. Τσίπρα. Κάτι τέτοιο θα γίνει μόνον εάν μπει ένας ευρωπαϊκός πόλος στην κυβέρνηση», σημείωσε – μεταξύ άλλων – ο Β. Λεβέντης.

Σχετικές ειδήσεις