ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 383 Μοίρα Αεροπυρόσβεσης στην Ελευσίνα επισκέφτηκε ο Τσίπρας (photo)

Την 383 Μοίρα Αεροπυρόσβεσης στην Ελευσίνα επισκέφτηκε ο Τσίπρας (photo)

Επίσκεψή στο κλιμάκιο της 383 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης που σταθμεύει στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, πραγματοποίησε την Παρασκευή (17/6) ο Αλέξης Τσίπρας, η οποία βρίσκεταισε πλήρη ετοιμότητα εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη, την αλληλεγγύη και την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση της Πολιτείας και της κοινωνίας στους ανώνυμους ήρωες που με κίνδυνο της ζωής τους αντιμετωπίζουν τις πυρκαγιές, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του.

tsipras pyrosvestikh 1

Στη συμβολική επίσκεψη που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός για να στηρίξει και να αναδείξει το εξαιρετικά σημαντικό έργο τους.

tsipras pyrosvestikh 2

Κατά την έναρξη ουσιαστικά της θερινής περιόδου πυρόσβεσης, τον συνόδευαν, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχος, Χρήστος Βαΐτσης.

tsipras pyrosvestikh 3



Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι γνωρίζει πολύ καλά πως υπάρχουν ελλείψεις σε υλικά μέσα, καθώς «η κρίση έχει χτυπήσει φυσικά όλους τους τομείς».

tsipras pyrosvestikh 4

Διατύπωσε από την πλευρά του την πρόθεση «να μπορέσουμε το αμέσως επόμενο διάστημα αυτές τις ελλείψεις να τις καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

tsipras pyrosvestikh 5

Είπε ότι η δύναμη των 30 αεροσκαφών που θα είναι διαθέσιμα φέτος για την αντιπυρική περίοδο είναι βεβαίως ένας σημαντικός αριθμός και ότι «πρέπει όμως να έχουμε υπόψη μας ότι κάποια από αυτά είναι παλιά, χρειάζεται εκσυγχρονισμός του στόλου».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στη Gallery του newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις