ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκανδαλίδης: Δεν θα έβλαπτε και το μαστίγιο στους υπουργούς

Σκανδαλίδης: Δεν θα έβλαπτε και το μαστίγιο στους υπουργούς
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τοποθετείται για τους συναδέλφους του που είτε καθυστερούν είτε διαφωνούν...

«Κάποιες στιγμές δεν θα έβλαπτε και το μαστίγιο προς τους υπουργούς, να μην πω ότι θα ωφελούσε σημαντικά», ώστε να προχωρήσουν το κυβερνητικό έργο, δηλώνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης.

Η απάντησή του αφορά στους χειρισμούς του πρωθυπουργού για υπουργούς που είτε καθυστερούν είτε διαφωνούν.

Ο κ. Σκανδαλίδης δικαιολογεί πάντως τον Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας ότι είναι «ένας πολιτικός του διαλόγου, με αυξημένη ευαισθησία για τους συνεργάτες του. Θέλει να αναδείξει νέο τρόπο διακυβέρνησης».

Αναφορικά με τις αυξημένες αρμοδιότητες του Ευάγγελου Βενιζέλου, σχολιάζει πως «από τον Πρωθυπουργό πήρε θέση αυξημένης ευθύνης στην κρισιμότερη στιγμή της χώρας και όχι δακτυλίδι. Ο Βαγγέλης είναι αρκετά έξυπνος και καταλαβαίνει ότι τα δακτυλίδια είναι περιττές πολυτέλειες και οι εσωκομματικοί μικροϋπολογισμοί φρούδες ελπίδες. Οι εξελίξεις στη χώρα και την παράταξη είναι τέτοιες που δεν χωρούν απονομές δακτυλιδιών».

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης εκτιμά επίσης ότι μετά την ανάσα που πήρε η χώρα, η κυβέρνηση πρέπει να εξετάσει στροφή στην κοινωνική δικαιοσύνη με πακέτο για τις ασθενέστερες τάξεις.

Ζητά τέλος, επανεκκίνηση για τη δημοκρατική παράταξη.