ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα «μακροβούτια» των πολιτικών!

Τα «μακροβούτια» των πολιτικών!
Άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Σαντορίνη, την ώρα που η ελληνική οικονομία «βουλιάζει» πιάνοντας πάτο...

Άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Σαντορίνη, την ώρα που η ελληνική οικονομία «βουλιάζει» πιάνοντας πάτο! Ο λόγος για τους πολιτικούς οι οποίοι άφησαν πίσω τους το κλεινόν άστυ και επέλεξαν για την γιορτή της Παναγίας κάποιον «εξω – κοινοβουλετικό» τόπο!

Και ενώ οι Έλληνες «τραβούν το κουπί», ο Πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου το κάνει κυριολεκτικά στην Σκιάθο όπου απολαμβάνει τις διακοπές του. Ο Πρωθυπουργός επιδίδεται σε θαλάσσιες αθλοπαιδίες καταφέρνοντας αυτή τη φορά να «ξεπεράσει» τις φουρτούνες.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε για καφέ με τον κ. Γιώργο Παμπούκη, θείο του αναπληρωτή υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Χάρη Παμπούκη.

Την ιδιαίτερη πατρίδα του στην Πύλο επέλεξε να κάνει τις διακοπές του ο Πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς όπου κατέφθασε με τη σύζυγό του και τα παιδιά του την περασμένη Τρίτη. Εκεί συναντήθηκε με φίλους και γνωστούς, ωστόσο όμως οι μετακινήσεις του ήταν περιορισμένες, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν ο ίδιος και η οικογένειά του. Σύμφωνα με το πρόγραμμά του τον Δεκαπενταύγουστο αναμένεται να επισκεφθεί την Παναγία Σουμελά στην Ημαθία .

Και από την Πύλο στην Σκόπελο όπου, μακριά από το Μνημόνιο, απολάμβανε τις διακοπές του ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος. Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης θέλησε να μείνει μακριά από τους «Αγανακτισμένους» περιορίζοντας τις βουτιές του στην ιδιωτική παραλία ενός ξενοδοχείου. Για τις ώρες της διανυκτέρευσης ο κ. Βενιζέλος είχε επιλέξει το σπίτι του γαμπρού του.
Το νησί της Πάρου επέλεξαν οι κ. κ. Γιάννης Ραγκούσης και Χάρης Παμπούκης. Η γ.γ. του ΚΚΕ, κ. Αλέκα Παπαρήγα απολαμβάνει τις στιγμές πολυτέλειες που της προσφέρει το εξοχικό της στο χωριό Αγκώνα της Κεφαλονιάς. Στο εξοχικό του στις Λιβανάτες βρίσκεται και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται ακόμα στην Κρήτη με τη σύζυγό του και τον γιο τους.

Στο ίδιο νησί απολαμβάνει τις βουτιές της η κ. Ντόρα Μπακογιάννη.