ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταϊκούρας: Πιο δύσκολο το 2018 για τους πολίτες - Η κυβέρνηση ψήφισε νέα μέτρα ύψους 5 δισ. ευρώ

Σταϊκούρας: Πιο δύσκολο το 2018 για τους πολίτες - Η κυβέρνηση ψήφισε νέα μέτρα ύψους 5 δισ. ευρώ

«Άμεσα θα πρέπει η κυβέρνηση να προχωρήσει σε μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% στο πλαίσιο του τρέχοντος προγράμματος» σχολίασε ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας.

Το 2018 θα είναι πιο δύσκολη χρονιά για τους πολίτες τόνισε ο Χρήστος Σταϊκούρας. Έχουν ψηφιστεί, υπενθύμισε, και μέτρα για μετά το πρόγραμμα. «Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει νέα μέτρα και μετά τη λήξη του προγράμματος, πρόκειται για μέτρα 5 δισ. ευρώ. Δεν είναι λίγα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

«Άμεσα θα πρέπει η κυβέρνηση να προχωρήσει σε μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% στο πλαίσιο του τρέχοντος προγράμματος» πρόσθεσε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Σύμφωνα με το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας δε θα γίνει άμεσα η εκταμίευση της δόσης όπως έχει ανάγκη η οικονομία με ευθύνη της κυβέρνησης που δεν ολοκλήρωσε τα προαπαιτούμενα. «Μόνο μισό δισ. από τη δόση θα πάει στην πραγματική οικονομία», είπε ακόμη.

«Η κυβέρνηση για να πετύχει μια ‘’δήθεν’’ καθαρή έξοδο δημιουργεί ταμειακό απόθεμα εις βάρος της πραγματικής οικονομίας. Επιθυμητή η πλήρης και καθαρή έξοδος, αλλά δεν είναι εφικτή, γιατί η κυβέρνηση ψήφισε μέτρα και για μετά το τέλος του προγράμματος» διευκρίνισε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

«Άμεσα θα πρέπει η κυβέρνηση να προχωρήσει σε μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% στο πλαίσιο του τρέχοντος προγράμματος» σχολίασε ακόμα ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Σχετικές ειδήσεις