ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ημερολόγιο Φρουζή - Νέα στοιχεία: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη, Άδωνι, Στουρνάρα - Ήθελε και με Τσίπρα

Ημερολόγιο Φρουζή - Νέα στοιχεία: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη, Άδωνι, Στουρνάρα - Ήθελε και με Τσίπρα

Σκάνδαλο Novartis | Ειδήσεις: Οι σημειώσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας χρονολογούνται από το 2013 επί κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά -Απ’ ό,τι φαίνεται μάλιστα, ο κ. Φρουζής ήθελε να κάνει ραντεβού και με τον Αλέξη Τσίπρα, βάζοντας τη γραμματέα του να ζητήσει ραντεβού και χρησιμοποιώντας ως ενδιάμεσους δύο δημοσιογράφους

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία», τα σημειώματα, με μορφή καθημερινών αναφορών που απευθύνονται από τη γραμματέα του Κωνσταντίνου Φρουζή στον ίδιο, καταδεικνύουν τον πολύ μεγάλο βαθμό την προσπάθεια διείσδυσης της εταιρείας.

Απ’ ό,τι φαίνεται μάλιστα, ο κ. Φρουζής ήθελε να κάνει ραντεβού και με τον Αλέξη Τσίπρα, βάζοντας τη γραμματέα του να ζητήσει ραντεβού, χρησιμοποιώντας ως ενδιάμεσους δύο δημοσιογράφους, χωρίς όμως να καταφέρει τίποτα.

Όπως αναφέρει η «Δημοκρατία», το σημείωμα αναφέρεται: Ζήτησα από Σουράνη / Δελλατόλας, για Τσίπρα συνάντηση. Περιμένω.

Από το Μέγαρο Μαξίμου βέβαια ξεκαθαρίζουν ότι «ο Τσίπρας ουδέποτε συνάντηση τον Φρουζή, είτε με την ιδιότητα του πρωθυπουργού, είτε με αυτή του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές τονίζουν πως «η διαφορά από τα ραβασάκια του κ. Σαμαρά στη Novartis για το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και τις έμμισθες σχέσεις του κ. Στουρνάρα με την πολυεθνική, είναι ότι στην περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα ο κ. Φρουζής εδώ και πέντε χρόνια ακόμα περιμένει…».

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, την ίδια χρονιά (2013) υπήρξε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Δημήτρη Πτωχό, στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά εκ Καλαμάτας, καθώς και με τον… πανταχού παρών Σταύρο Παπασταύρου, τον Γιάννη Στουρνάρα, αλλά και τον Άδωνη Γεωργιάδη, τον Δημήτρη Λιντζέρη, αλλά και την ευρωπαία επίτροπο τότε, Μαρία Δαμανάκη.

Με λατινικούς χαρακτήρες και greeklish αναφέρεται το όνομα του Παπασταύρου με τον εξής τρόπο «Papastavrou perimene nea gia rantevou h Jenny».