ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θερμή υποδοχή Παπανδρέου στην Ιπποκράτους

Θερμή υποδοχή Παπανδρέου στην Ιπποκράτους

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκε πλήθος κόσμου τον Γιώργο Παπανδρέου στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Ιπποκράτους, αμέσως μετά την παράδοση της πρωθυπουργίας στο Λουκά Παπαδήμο.

Στην πόρτα των γραφείων, τον κ. Παπανδρέου περίμενε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης και ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος, Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Επίσης, στην Ιπποκράτους βρέθηκαν οι βουλευτές Άννα Νταλάρα, Αφροδίτη Παπαθανάση, Μαρία Θεοχάρη, Θανάσης Οικονόμου, Λάμπρος Μίχος, οι στενοί συνεργάτες του κ. Παπανδρέου Ρεγγίνα Βάρτζελη, Νίκος Αθανασάκη, Γιώργος Ελενόπουλος, Κώστας Θέος, Νίκος Ζιώγα, ενώ από τα στελέχη του Κινήματος ήταν εκεί οι Αντιγόνη Δημητριάδη, Πωλίνα Λάμψα, Κώστας Ασκούνης και Πέτρος Λάμπρου.

Στη συνέχεια, ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Λουίς Αγιάλα, με τον οποίο και συζήτησε αρκετά θέματα, μεταξύ των οποίων και η παγκόσμια οικονομική κρίση.

Να σημειωθεί ότι σήμερα, λήγει τυπικά η θητεία του κ. Παπανδρέου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ενώ ορισμένα στελέχη έχουν ζητήσει να δρομολογηθούν άμεσα οι διαδικασίες διαδοχής.