ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Το ΠΑΣΟΚ μεθοδεύει απολύσεις με το μανδύα της εφεδρείας

ΝΔ: Το ΠΑΣΟΚ μεθοδεύει απολύσεις με το μανδύα της εφεδρείας

Σφοδρή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, αναφορικά με τους χειρισμούς που έγιναν στο ζήτημα της εφεδρείας.

Ο κ. Μιχελάκης κατήγγειλε μεθοδεύσεις που οδηγούν χιλιάδες εργαζομένους στην ανεργία, προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να κρύψει τη διόγκωση του κράτους που προκάλεσαν οι «παράνομες προσλήψεις της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχελάκη, η προηγούμενη κυβέρνηση «παραβιάζοντας τους νόμους που η ίδια ψήφισε», τόσο το 2010 όσο και το 2011 προχώρησε «σε χιλιάδες παράνομες προσλήψεις, που συνέβαλαν στον εκτροχιασμό του Προϋπολογισμού».

Για την κάλυψη της διόγκωσης του σπάταλου δημοσίου, τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ηγ κυβέρνηση Παπανδρέου μεθόδευσε σχέδιο μαζικών απολύσεων «με το μανδύα της δήθεν εργασιακής εφεδρείας».

«Σήμερα, ως αποτέλεσμα των παράνομων εκείνων προσλήψεων, που εξακολουθούν να προστατεύονται μέσα από άδικες μεθοδεύσεις, χιλιάδες εργαζόμενοι οδηγούνται στην ανεργία και την απόγνωση» υπογράμμισε ο κ. Μιχελάκης, επισημαίνοντας ότι το Δημόσιο έχει παραλύσει και έχει παραδοθεί στο απόλυτο χάος.

«Είναι η πιο ανήθικη, άδικη και ουσιαστικά παράνομη μεθόδευση των δύο τελευταίων χρόνων. Μεθόδευση για την οποία είναι υπόλογοι όλοι οι συναρμόδιοι Υπουργοί», κατέληξε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.