ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάγκαλος: Αηδιαστικά τα «καλλιστεία ονομάτων» για το ΠΑΣΟΚ

Πάγκαλος: Αηδιαστικά τα «καλλιστεία ονομάτων» για το ΠΑΣΟΚ

Άκαιρη και άτοπη χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος κάθε εσωκομματική συζήτηση, δεδομένου, όπως είπε, ότι η χώρα έχει να αντιμετωπίσει την κρίσιμη σύνοδο της ΕΕ και το PSI.

Κληθείς να σχολιάσει την κατάσταση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι «πρέπει να αφοσιωθούμε σε αυτή τη σύνοδο και στη συνέχεια στο PSI, το οποίο δεν είναι δεδομένο».

Μιλώντας στο Βήμα fm, o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε ότι όταν κλείσει το ζήτημα του PSI, θα ανοίξει τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα στο Κίνημα.

Χαρακτήρισε μάλιστα αηδιαστικά, σε ορισμένες περιπτώσεις, «τα καλλιστεία ονομάτων», όπως τα χαρακτήρισε, που γίνονται τις τελευταίες ημέρες.

Για τη διάρκεια της κυβέρνησης Παπαδήμου επανέλαβε ότι πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή που έχει αναλάβει, εκφράζοντας την ευχή αυτό να έχει συμβεί «μέχρι την άνοιξη».

Επισήμανε ότι ο ίδιος ήταν αντίθετος στην περικοπή του 13ου και 14ου μισθού, και άφησε αιχμές για τη ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι ιδιαίτερα οι αρχηγοί κομμάτων, πρέπει να υποδείξουν εναλλακτικές προτάσεις και όχι γενικόλογες δηλώσεις περί ανάπτυξης.

Σχετικά με την πρόταση Παπανδρέου για δημοψήφισμα, δήλωσε ότι δεν γνώριζε τίποτα αλλά και αν γνώριζε, θα τον συμβούλευε να μην προχωρήσει.