ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι... τιμητές των πάντων, Λοβέρδος και Άδωνις ξαναχτύπησαν!

Οι... τιμητές των πάντων, Λοβέρδος και Άδωνις ξαναχτύπησαν!

Ένταση προκλήθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, η οποία συζητά την ΠΝΠ που αφορά στην επένδυση των διαθεσίμων των ΟΤΑ και των γενικών φορέων της κυβέρνησης στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης ρώτησε τους κοινωνικούς φορείς αν είναι ασφαλές να χρήματά τους να επενδυθούν σε εβδομαδιαία ρέπος όταν ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης μιλά για δημοψήφισμα.

«Κινδυνολογείτε», ακούσθηκε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.«Εγώ κινδυνολογώ; Αυτός τα λέει», άρχισε να φωνάζει ο Αδ. Γεωργιάδης.

Ο προεδρεύων, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος του ζήτησε να ολοκληρώσει τις ερωτήσεις του, αλλά ο Αδ. Γεωργιάδης συνέχιζε να φωνάζει.

«Θα με αφήσετε να τελειώσω ή θα μου πετάξετε καμιά μολότοφ;», είπε.

«Δεν είναι εδώ η δική σας παιδική χαρά. Όλοι από την ΝΔ έχουν κρατήσει στάση και ήθος που βοηθά τη διαδικασία. Από εκεί και πέρα με την είσοδό σας δημιουργείτε κλίμα», του απάντησε ο Β. Διαμαντόπουλος.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος ήρθε να... συνεπικουρήσει τον βουλευτή της ΝΔ, κάνοντας παρατήρηση στον προεδρεύοντα: «Τώρα δημιουργείτε εσείς κλίμα. Είναι φράσεις αυτές που είπατε περι παιδικής χαράς;».

Ο Β. Διαμαντόπουλος υπενθύμισε ότι ο Αδ. Γεωργιάδης χθες (22/04/2015) τον αποκάλεσε «τρομοκράτη», ενώ σήμερα είπε ότι πετά μολότοφ και έδωσε τον λόγο στον Αδ. Γεωργιάδη για να ανακαλέσει.

Όμως ο βουλευτής της Ν.Δ. επέμεινε: «Εσείς είπατε ότι εδώ είναι η παιδική μου χαρά και άρα είναι λίγο αντιφατικό να μου ζητάτε να ανακαλέσω. Οι απόψεις σας υπέρ του αντιεξουσιαστικού χώρου και των τρομοκρατών είναι γνωστές. Τι να ανακαλέσω; Πριν από 5 ημέρες κατηγορούσε τον Πανούση που μπήκε στην πρυτανεία».

Είπε μάλιστα ότι συμφωνεί με τον Γ. Πανούση, που αναρωτήθηκε ποιοι ψηφίζουν τον Β. Διαμαντόπουλο.

«Εκτοξεύετε φράσεις που δεν τιμούν εσάς και το κοινοβούλιο. Αυτό το παιχνίδι παίζετε», απάντησε ο Β. Διαμαντόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις