ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μνημόνιο - Μητσοτάκης: Πρέπει να συμφωνήσουμε πώς θα τα καταφέρουμε μαζί - Κόντρα με Βούτση (vid)

Μνημόνιο - Μητσοτάκης: Πρέπει να συμφωνήσουμε πώς θα τα καταφέρουμε μαζί - Κόντρα με Βούτση (vid)

«Ο πρωθυπουργός έκανε το σωστό αλλά μην περιμένετε να σας πούμε και μπράβο που προσπαθείτε να αποτρέψετε μία καταστροφή που εσείς δημιουργήσατε» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την τοποθέτησή του στο νομοσχέδιο με τις επείγουσες ρυθμίσεις για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμφωνίας με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης.

«Κάθε μέρα που περνάει το κόστος μεγαλώνει» επεσήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συνεχίζοντας ο κ. Μητσοτάκης, τόνισε: «Πρέπει να σπρώξουμε το μνημόνιο ως την κορυφή του βουνού ως κοινωνία και πρέπει να συμφωνήσουμε πώς θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί» και είπε πως περιλαμβάνει πολλά υφεσιακά μέτρα.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους βουλευτές της Ν.Δ., για τους οποίους είπε ότι σηκώνουν βάρος που δεν τους αναλογεί. «Μνημόνια με ξένα κόλυβα δεν θα έχουμε» επεσήμανε.

Μάλιστα, προκλήθηκε και κόντρα με τον υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Βούτση όταν ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο έργο του στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σχετικές ειδήσεις