ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: «Σκοτωμός» με Βούτση και βουλευτές της ΝΔ (vid)

Βουλή: «Σκοτωμός» με Βούτση και βουλευτές της ΝΔ (vid)

Τα όσα είπε στην ομιλία του ο Υπουργός Άμυνας κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαπλοκή, προκάλεσαν την έκρηξη του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Οικονόμου ενώ στον «χορό» της ένταση μπήκαν και άλλοι βουλευτές.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και Υπουργός Άμυνας κατηγόρησε τον κ. Οικονόμου ως στενό συνεργάτη του κ. Τσοχατζόπουλου, με αποτέλεσμα να προκληθεί η «έκρηξη» του βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού.

Ωστόσο την ίδια αίτηση έχουν καταθέσει προς το προεδρείο της Βουλή και άλλοι βουλευτές, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένταση μεταξύ του προέδρου της Βουλής και των βουλευτών της ΝΔ κ.κ Κικίλια και Δαβάκη, αλλά και του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, που κατηγόρησαν τον Νίκο Βούτση για καθυστέρηση της διαδικασίας.

Ο πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι θα δοθεί ο λόγος σε όσους βουλευτές θέλουν να απαντήσουν επί προσωπικού αλλά αυτό θα γίνει μετά τον πρώτο κύκλο τοποθετήσεων των πολιτικών αρχηγών και των δύο υπουργών Νίκου Παππά και Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Μάλιστα κατηγόρησε στους βουλευτές της ΝΔ ότι αντιδρούν γιατί η ώρα ήταν 8 παρά, υποννοώντας ότι δημιουργούν επεισόδιο για τα τηλεοπτικά δελτία.

Δείτε το βίντεο με τον καυγά στη Βουλή.