ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το φημισμένο Cirque du Soleil στην Αθήνα

Το φημισμένο Cirque du Soleil στην Αθήνα

Το Τσίρκο του Ήλιου …. ανατέλλει στην Αθήνα.

Οι διάσημοι Καναδοί κάθε χρόνο γεμίζουν τις βαλίτσες τους και βγαίνουν σε παγκόσμια περιοδεία. Μεταξύ των πόλεων όπου θα «κατασκηνώσουν» θα είναι και η πόλη των Αθηνών.

Δημιουργός του Cirque du Soleil ο Guy Laliberte ο οποίος έδωσε πνοή σε ένα από τα μεγαλύτερα θεάματα τσίρκου στον κόσμο.

Την εποχή που ο ίδιος σαν ένας φτωχός πλανόδιος περφόρμερ έπαιζε ακορντεόν, περπατούσε με ξυλοπόδαρα και κατάπινε φωτιές, τίποτε δεν προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε.

Πλέον, θεωρείται από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο με ενεργή φιλανθρωπική δράση παγκοσμίως. Η εταιρεία του, με τους 5.000 εργαζομένους - ανάμεσά τους 1.300 καλλιτέχνες από σχεδόν 50 διαφορετικές χώρες -, έχει τιμηθεί με σημαντικές διακρίσεις.

Την πρώτη γνωριμία με το συναρπαστικό υπερθέαμα του Cirque du Soleil, που αναμένεται να καθηλώσει στις θέσεις τους, χιλιάδες θεατών, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το ελληνικό κοινό για επτά μοναδικές παραστάσεις στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ, από τις 3 έως τις 9 Σεπτεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται από σήμερα τα εισιτήρια για τις παραστάσεις, από αλυσίδα καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας σε ολόκληρη την Ελλάδα, και από τις ιστοσελίδες: www.cirqueclub.com, και www.lavris.gr.

Oι τιμές τους ξεκινούν από τα 35 €, με πιο ακριβά αυτά της vip ζώνης, που ανέρχεται στα 75 €.