ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Amy Winehouse: Άκυρη η Αθήνα μετά το φιάσκο του Βελιγραδίου

Amy Winehouse: Άκυρη η Αθήνα μετά το φιάσκο του Βελιγραδίου
Η 27χρονη Amy Winehouse εξόργισε τους χιλιάδες Σέρβους που πήγαν χθες να την ακούσουν...

Μετά το χθεσινό φιάσκο του Βελιγραδίου, ακυρώθηκαν οι συναυλίες της Amy Winehouse σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη.

Όσοι είχατε σπεύσει να πληρώσετε τα τσουχτερά εισιτήρια των 50 ευρώ για να ακούσετε από τη σκηνή του Ejekt Festival, στις 22 Ιουνίου, τη ντίβα με τη "μαύρη" φωνή, παραβλέποντας τις ατασθαλίες της που καθιστούν αδύνατο το να τραγουδήσει, μάλλον βγήκατε κερδισμένοι τελικά.

Η 27χρονη Amy Winehouse εξόργισε τους χιλιάδες Σέρβους που πήγαν χθες να την ακούσουν στην πρώτη συναυλία της πανευρωπαϊκής περιοδείας της.

Βγήκε στη σκηνή μεθυσμένη, παραπαίοντας και μη μπορώντας να σταθεί όρθια, έπεφτε στην αγκαλιά των μουσικών της μπάντας της.

Όσο για τη φωνή της, αυτή ήταν η απόλυτη απογοήτευση. Στο video που ακολουθεί μπορείτε να την ακούσετε να... νιαουρίζει το "Just Friends", τραγούδι που είχε γίνει επιτυχία το 2008.

Σύμφωνα με τοπικό μέσo ενημέρωσης, οι πάνω από 20.000 θαυμαστές της χαρακτήρισαν τη συναυλία «σκάνδαλο» και «καταστροφή».

Μάλιστα, πολλοί από αυτούς ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι, καθώς αναγκάστηκαν να πληρώσουν πάρα πολλά χρήματα για να την ακούσουν και το μόνο που είδαν ήταν μια τραγουδίστρια έτοιμη να καταρρεύσει.