Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ομογενής συνελήφθη για την δολοφονία της συζύγου του

Ομογενής συνελήφθη για την δολοφονία της συζύγου του

Στη σύλληψη του ομογενούς Στίβεν Σαμαρά, προχώρησε η αστυνομία στο πλαίσιο της έρευνάς της για τη δολοφονία της συζύγου του.

Η 49χρονη σύζυγος του ομογενή από το Preston, Tamara Turner, ήταν νεκρή όταν μεταφέρθηκε από τον Σαμαρά σε νοσοκομείο της Mildura την περασμένη Δευτέρα. Η σύλληψή του έγινε μια ημέρα αργότερα από ντετέκτιβ του Darebin.

Η Turner έχει αμερικανική υπηκοότητα και μετακόμισε από τη Μελβούρνη στην επαρχιακή πόλη της βόρειας Βικτώριας για να ζήσει μαζί με τον ομογενή. Πέρυσι, η άτυχη γυναίκα έφυγε από το Μισούρι των ΗΠΑ για την Αυστραλία, αφού είχε γνωριστεί με τον Σαμαρά.

Πρόσφατα το ζευγάρι παντρεύτηκε, ενώ κρατούσαν συχνή αλληλογραφία και ανταλλαγές μηνυμάτων στο ηλεκτρονικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Εκεί είχαν ανακοινώσει τον γάμο τους και εκεί ο Σαμαράς ανάρτησε την είδηση του θανάτου της αγαπημένης του συζύγου. Μάλιστα, μία ημέρα πριν την σύλληψή του είχε αναρτήσει κείμενο στο όποιο και εκθείαζε την αγάπη του για την αδικοχαμένη Tamara και ότι του την πήραν μέσα από τα χέρια του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Σαμαράς οδηγούσε σε μια απομακρυσμένη πόλη μιάμιση ώρα από την Mildura, όταν σταμάτησε σε ένα βενζινάδικο για να ρωτήσει που βρίσκεται το κοντινότερο νοσοκομείο. Το αυτοκίνητο του Σαμαρά αναγνώρισε ένας κάτοικος της περιοχής που ενημέρωσε την αστυνομία.

ΠΗΓΗ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Σχετικές ειδήσεις