Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Τύχη βουνό...είχε Ομογενής της Νέας Υόρκης- κέρδισε 1 εκατ. δολαρίων!

Τύχη βουνό...είχε Ομογενής της Νέας Υόρκης- κέρδισε 1 εκατ. δολαρίων!

Ο ομογενής κ. Δημήτριος Χατζησωτηρίου από τη Νέα Υόρκη κέρδισε σε ξυστό λαχείο των 10 δολαρίων το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, σύμφωνα με ανακοίνωση του New York Lottery.

Ο κ. Χατζησωτηρίου από το Lake Grove είναι ιδιοκτήτης πιτσαρίας και αγόρασε το τυχερό λαχείο την ημέρα των γενεθλίων του.

Ο τυχερός κ. Χατζησωτηρίου ήταν καθ’ οδόν προς την τράπεζα για να πληρώσει κάποιους λογαριασμούς όταν τον αντάμωσε η καλοτυχία του.

Είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το ανακοινωθέν της Λοταρίας, πως «ήμουν καθ’ οδόν προς την τράπεζα για να πληρώσω μερικούς λογαριασμούς μου, αλλά επειδή ήταν κλειστή πήγα στο ποτοπωλείο ενός φίλου μου λίγα μαγαζιά πιο κάτω και έπαιξα μερικά λαχεία, καθώς περίμενα να ανοίξει η τράπεζα».

122916LICSC Image2

Εξήγησε πως ήταν το τελευταίο λαχείο που αγόρασε και το οποίο ήταν το τυχερό. «Εχασα 25 δολάρια και κατόπιν κέρδισα 50. Δεν ήθελα να τα ξοδέψω όλα και τα 50 οπότε αγόρασα ένα λαχείο των 10 δολαρίων».

Το συγκεκριμένο των 10 δολαρίων ήταν εκείνο το οποίο έχει κυκλοφορήσει για την περίοδο των εορτών με την ονομασία Holiday Millionaire scratch-off. Ο κ. Χατζησωτηρίου είπε στο New York Lottery πως «έξυσα τους αριθμούς και είδα ότι είχαν βγάλει τον αριθμό 36 κι αμέσως άρχισα να χοροπηδώ μέσα στο μαγαζί. Τι αισθήματα!».

Το ποσό του ενός εκατομμυρίου από το λαχείο Holiday Millionaire scratch-off θα καταβληθεί μονομιάς με το ποσό των $661.800 μετά την αφαίρεση των φόρων, όπως διαβάζουμε στον "Εθνικό Κήρυκα Νέας Υόρκης".

Προγραμματίζει να επισκεφθεί την Ελλάδα. Είπε πως «θέλω να πάω στην Ελλάδα για να δω την μητέρα μου και την αδελφή μου». Ο κ. Χατζησωτηρίου είπε ότι πριν από μερικά χρόνια κέρδισε ένα καινούργιο αυτοκίνητο αξίας 56.000 δολαρίων.

Σχετικές ειδήσεις