ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφοδος στρατιωτικών στο Υπουργείο Οικονομικών

Έφοδος στρατιωτικών στο Υπουργείο Οικονομικών

Γενικευμένη έφοδο στο Υπουργείο Οικονομικών έκαναν χθες εκπρόσωποι ενώσεων αποστράτων σε μία προσπάθεια να συναντήσουν το Γκίκα Χαρδούβελη.

Ορισμένοι μάλιστα εξ' αυτών φορούσαν στολές παραλλαγής κάτι που δεν το λες συνηθισμένο να κυκλοφορεί στους διαδρόμους του σημαντικότερου Υπουργείου της εποχής.

Η εμμονή τους να συναντήσουν τον κ. Χαρδούβελη πάντως δε βρήκε ανταπόκριση, παρά το γεγονός πως διαμαρτύρονταν ότι η νέα ηγεσία του Υπουργείου αρνείται να τους δει προκειμένου να τους παρουσιάσει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα εφαρμοστούν οι σαφείς δικαστικές αποφάσεις που τους δικαιώνουν για το τρίτο πακέτο περικοπών που τους είχε επιβάλλει η κυβέρνηση το 2012.

Αντιπροσωπία τους είδε τη διευθύντρια του Υπουργού, η οποία σε συνεννόηση μαζί του, τους ενημέρωσε πως το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα παρουσία και του έτερου Υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα. Μην αποκλείσετε λοιπόν εκεί να δοθούν οι πρώτες υποσχέσεις στους ενστόλους για το πότε θα εισπράξουν όσα κακώς τους κρατήθηκαν, σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο, τα δύο τελευταία χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Ένστολοι: Ζητούν από Χαρδούβελη επαναφορά των μισθών στα επίπεδα του 2012