ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σενάριο μίνι ανασχηματισμού στο Μέγαρο Μαξίμου

Σενάριο μίνι ανασχηματισμού στο Μέγαρο Μαξίμου

Αν και η θεωρία της "σύντομης παρένθεσης" φαίνεται να είχε διατυπωθεί στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να περιγράψει το ενδεχόμενο μιας σύντομης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού φαίνεται πως το χρησιμοποιούν και για εσωτερική χρήση.

Σύμφωνα με πηγή από το Μέγαρο Μαξίμου, ορισμένα πρόσωπα της λεγόμενης "λαϊκής Δεξιάς" που τοποθετήθηκαν στην κυβέρνηση και σήμερα βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα θα είναι οι πρώτες αλλαγές που θα κάνει ο Αντώνης Σαμαράς σε ένα ενδεχόμενο μίνι ανασχηματισμό με αφορμή την αντικατάσταση του Υπουργού Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Όπως υποστηρίζει πρόσωπο που κινείται κοντά στους επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου, δε θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να απομακρυνθούν όσοι έχουν προκαλέσει "μπάχαλο" με τις τοποθετήσεις τους το τελευταίο δίμηνο, φωτογραφίζοντας συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ήδη στον Τύπο πάντως μέρα παρά μέρα κυκλοφορούν φήμες για παραίτηση τους, όσο και αν τις διαψεύδουν ορισμένα. "Κύριοι δοκιμαστήκατε αλλά αποτύχατε" φέρεται να είναι η φράση που κυκλοφορεί έντονα στα γραφεία των συνεργατών του Πρωθυπουργού τις τελευταίες ημέρες...

Διαβάστε επίσης

Έρχονται άλλες δύο παραιτήσεις Γενικών Γραμματέων