ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

«O Σαμαράς δεν θα κερδίσει ποτέ τον Τσίπρα!»

«O Σαμαράς δεν θα κερδίσει ποτέ τον Τσίπρα!»

Ο Χατζηνικολάου συνέτριψε την εμμονή του Σαμαρά να παραμείνει γαντζωμένος στην ηγεσία της ΝΔ και την επιχειρηματολογία του ότι τα ποσοστά της ΝΔ είναι ικανοποιητικά.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου κατά του αρχηγού της ΝΔ με αφορμή την εμμονή του τελευταίου να μην οδηγήσει το κόμμα σε συνέδριο με τη συμμετοχή της βάσης προκειμένου να γίνει εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και εκλογή νέας ηγεσίας. «Να πάει στη βάση, να θέσει υποψηφιότητα και να εκλεγεί. Σε αυτές τις εκλογές έφαγε 8 γκολ και αυτές οι συγκρίσεις που κάνει με τον Ιούνιο του 2012 είναι αστείες συγκρίσεις».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον Real fm είπε μεγάλες αλήθειες. Αποκάλυψε με ευθύτητα όλη την λάθος επικοινωνιακή στρατηγική που ακολούθησε ο Σαμαράς και που οδήγησαν τη ΝΔ στην ήττα της 25ης Ιανουαρίου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «κυβερνούσε με τους Μουρούτηδες».

Έντονη κριτική άσκησε και για την τελευταία δήλωση του Σαμαρά μετά το εκλογικό αποτέλεσμα υπογραμμίζοντας «ότι αυτοί που έσερνε πίσω του και φώναζαν ''Ελλάς – Ελλάς Αντώνης Σαμαράς'' ήταν υπάλληλοι της Συγγρού και μάλιστα ένας από αυτούς μάλλον ήταν μεθυσμένος...».

«Δεν χειρίστηκε τα πράγματα κατά το ήθος της παρατάξεως με την οποία είναι αρχηγός» πρόσθεσε ο Χατζηνικολάου και σημείωσε ότι αν μπορούσε να αποδώσει με κάποιο σκίτσο τον Σαμαρά θα τον ζωγράφιζε με πατερίτσα «Ο Σαμαράς δεν θα κερδίσει ποτέ τον Τσίπρα».

Πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Αντώνη Σαμαρά, αφού οι απόψεις του Χατζηνικολάου απηχούν τις σκέψεις των περισσοτέρων στελεχών της γαλάζιας παράταξης αλλά και των ψηφοφόρων του κόμματος που αισθάνονται πληγωμένοι.

Εντός των επομένων ημερών και αφού η Βουλή εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναμένεται μπαράζ αντιδράσεων και από γαλάζια στελέχη τα οποία θεωρούν ότι ο Σαμαράς και το περιβάλλον του δεν έχουν τίποτα πλέον να προσφέρουν στην παράταξη και στον τόπο.