ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Προς Βασίλη Λεβέντη: Πιο γραφικός πεθαίνεις, πρόεδρε!

Προς Βασίλη Λεβέντη: Πιο γραφικός πεθαίνεις, πρόεδρε!

Στη χώρα του ατελείωτου παραμυθιού και της ακατάσχετης πολιτικής μπουρδολογίας, οι δηλώσεις πολιτικών «γιγάντων» όπως ο Βασίλης Λεβέντης έχουν την τάση να μας στέλνουν αδιάβαστους!

Θυμάστε τη Δευτέρα το πρωί (26/09/2016), ότι ο κ. Λεβέντης έβγαινε στον τηλεοπτικό αέρα του ANT1 και πουλούσε «αποκλειστικούλι», ότι κάποιος υπάλληλος εταιρείας δημοσκοπήσεων τον είχε πλησιάσει στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας του δέκα χιλιαρικάκια, για να «μαγειρέψει» τα ποσοστά της Ένωσης Κεντρώων προς τα πάνω;

Ε, λοιπόν, ό,τι ακούσατε, ξεχάστε το! Ο «πρόεδρας» αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών και να δοκιμάσει καρπούς από τη Χώρα των Λωτοφάγων.

Κι επειδή, μάλλον νομίζετε ότι σας δουλεύουμε «ψιλό γαζί», δείτε τι δήλωσε το πρωί της Τρίτης, ο «πολύς» κ. Λεβέντης στον ραδιοσταθμό «Πρακτορείο FM»: «Αλλοιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Εγώ δεν βγήκα να καταγγείλω ότι με πλησίασε ένας, να του δώσω 10.000 (ευρώ) για να μου βάλει μεγάλα ποσοστά (σε δημοσκόπηση). Εγώ βγήκα και είπα ότι είναι σάπιο το πεδίο αυτό».

Και συμπλήρωσε: «Στις εκλογές όλοι μας έβαζαν 2% τη Δευτέρα και πέντε ημέρες αργότερα πήραμε 4% [...] Εδώ παίζεται ένα παιχνίδι εντυπώσεων σε βάρος της κοινωνίας» είπε και πρόσθεσε σε σχέση με όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη: «Με πλησίασε ένας κύριος, μου είπε από ποια εταιρεία ήταν και μου είπε πως με λίγα χρήματα -περίπου 10.000 ευρώ- "μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε". Γιατί σας βλέπω ότι επιτίθενται πάλι όλοι εναντίον σας, σας παρουσιάζουν ότι πάτε με τον ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την εξόντωσή σας».

Λοιπόν, πάμε πάλι από την αρχή. Ο κ. Λεβέντης είπε στον ΑΝΤ1: «Με πλησίασε υπάλληλος γνωστής εταιρείας δημοσκοπήσεων και μου ζήτησε 10.000 ευρώ, προκειμένου να φανεί η Ένωση Κεντρώων με ποσοστό 7% με 8% στην επόμενη δημοσκόπηση της εταιρείας. Αυτό έγινε στη Θεσσαλονίκη».

Περιμέναμε, λοιπόν, ύστερα από αυτή την «ρουκέτα» του κ. Λεβέντη να πάει ο ίδιος ντουγρού στον εισαγγελέα. Καλά κρασιά! Ματαίως, περιμέναμε.

Κατά τ’ άλλα ο ίδιος μιλάει διαρκώς για «πολιτικό ήθος»... Και μετά, αναρωτιέστε με τι κριτήριο ψηφίζει ο κόσμος!

Σχετικές ειδήσεις