ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ο ελεύθερος επαγγελματίας πεθαίνει και το υπουργείο Εργασίας «πετάει χαρταετό»!

Ο ελεύθερος επαγγελματίας πεθαίνει και το υπουργείο Εργασίας «πετάει χαρταετό»!

Μόνο «μαθητευόμενοι μάγοι» θα μπορούσαν να καταφέρουν κάτι τόσο τραγικό: το υπουργείο Εργασίας ετοιμάζεται να στείλει στον «Καιάδα» τους ελεύθερους επαγγελματίες, επιβαρύνοντάς τους με διπλές εισφορές, τις οποίες θα πρέπει να έχουν καταβάλει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Μπράβο βρε λεβέντες! Συγχαρητήρια! Μπορείτε να μας εξηγήσετε τώρα πού θα βρείτε τα χρωστούμενα, όταν οι Έλληνες έχουν γονατίσει από την υπέρμετρη φορολογία;

Αετοί μονάχοι είστε εκεί στην κυβέρνηση: οκτώ στους δέκα ελεύθερους επαγγελματίες έχουν κηρύξει στάση πληρωμών και εσείς, αντί να τους ελαφρύνετε, αντί να δημιουργήσετε κίνητρα, για να κινηθεί η εδώ και πολλά χρόνια πατωμένη αγορά, επιμένετε σε μια αδιέξοδη πολιτική, γιατί έτσι επιτάσσει το Μνημόνιο, που έχετε φεσώσει στα κεφάλια τους.

Δεν θέλει ούτε πτυχίο Κβαντικής Φυσικής, ούτε «ντοκτορά» Μοριακής Βιολογίας, είναι απλά μαθηματικά: Άνθρωποι που γνωρίζουν από πρώτο χέρι την αγορά σας χτυπούν «καμπανάκια» εδώ και καιρό και σας λένε ότι εάν συνεχίσετε με αυτές τις πολιτικές, τα ταμεία αντί να γεμίζουν, θα αρχίσουν να αδειάζουν.

Η Καθαρά Δευτέρα αργεί ακόμα, για να πετάτε ανενόχλητοι τον μνημονιακό χαρταετό σας, συντρόφια.

Σταματήστε εδώ και τώρα αυτή την πολιτική: Είναι καθαρή δολοφονία!

Σχετικές ειδήσεις