ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Αδιαθεσία ο Αταμάν - Δεν πήγε στην συνέντευξη Τύπου

Παναθηναϊκός: Αδιαθεσία ο Αταμάν - Δεν πήγε στην συνέντευξη Τύπου
Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Εκτός της συνέντευξης Τύπου του τελικού του Super Cup έμεινε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο τεχνικός ηγέτης των «πράσινων» ένιωσε μία μικρή αδιαθεσία και για το λόγο αυτό, το «παρών» έδωσε ο Σάββας Καμπερίδης, ο οποίος εκπροσώπησε τον Τούρκο κόουτς.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, κέρδισε προφανώς δίκαια. Ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στην ενέργεια και μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Χάσαμε και κάποια εύκολα λέι απ και κάποια σουτ που θα μας κρατούσαν κοντά στο σκορ στην αρχή», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας προπονητής.

Και συνέχισε: «Όλα αυτά έβαλαν μεγάλη πίεση στην ομάδα και κάναμε ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο με σκορ 37-11, 26π. διαφορά. Ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε από εκεί. Έγινε μία προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκαμε κάποια σουτ, δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις. Αλλά, όπως είπα, είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις από ένα τέτοιο πρώτο ημίχρονο».

Τέλος, ο Σάββας Καμπερίδης σχολίασε: «Όταν αρχίζει η χρονιά σε μία τέτοια ομάδα, η ομάδα είναι υποχρεωμένη να ξεπερνάει κάθε κακό αποτέλεσμα και να πηγαίνει στο επόμενο ματς. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Την Παρασκευή ξεκινάει η Euroleague και παίζουμε και πάλι κόντρα στον Ολυμπιακό. Πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα. Ο στόχος μας είναι ένας και μοναδικός, να αρχίσουμε τη σεζόν στην Euroleague με νίκη».

Σχετικές ειδήσεις