ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Πλήγμα με Χουάντσο - Συντριπτικό κάταγμα στο χέρι και δύο μήνες εκτός

Παναθηναϊκός: Πλήγμα με Χουάντσο - Συντριπτικό κάταγμα στο χέρι και δύο μήνες εκτός
Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, καθώς υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο χέρι του και θα μείνει εκτός για δύο μήνες.

Ο Ισπανός πρώην NBAer τραυματίστηκε στις τελευταίες φάσεις της προπόνησης της Τρίτης (07/11), όταν η μπάλα έπεσε άσχημα στο μικρό του δάχτυλο. Άμεσα, ο παίκτης του Παναθηναϊκού μετέβη για τις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού.

Αυτό σημαίνει πως ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα υποβληθεί σε επέμβαση στο «Υγεία», το πρωί της Τετάρτης (08/11) προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο χέρι του. Παράλληλα, ο Ισπανός άσος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.

Ο Ίβηρας υπέστη κάτι ανάλογο με τον Ντίνο Μήτογλου, την παραμονή της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ασίας. Ο Έλληνας διεθνής είχε υποστεί ρωγμώδες κάταγμα και είχε μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το πλήγμα με την απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είναι τεράστιο για τον Εργκίν Αταμάν, αφού εκτός είναι ήδη εδώ και καιρό ο Ιωάννης Παπαπέτρου, με τους δύο παίκτες του Παναθηναϊκού να ετοιμάζονται να επιστρέψουν σχεδόν το ίδιο διάστημα.

Έτσι, τα δεδομένα στους «πράσινους» αλλάζουν, αναφορικά με την αναζήτησή τους στην αγορά, αφού μέχρι πριν από λίγο καιρό, αναζητούσαν έναν παίκτη που θα αγωνιζόταν στην θέση «3», ήτοι έναν αντί-Παπαπέτρου, έχοντας παράλληλα την δυνατότητα να… ανέβει και στο «4».

Όμως, ο τραυματισμός του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα προσπαθούσε να καλύψει και τη θέση του σμολ φόργουορντ και το κενό του Έλληνα διεθνή, φέρνει ανατροπή στα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας, η οποία πλέον κοιτάει παίκτη που θα μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις.

Πάντως, η ατυχία συνεχίζει να… χτυπάει το «συγκρότημα» του Εργκίν Αταμάν, αφού από την αρχή της σεζόν τα προβλήματα είναι συνεχόμενα και ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να κάνει μία… σειρά προπονήσεων μ’ όλους τους παίκτες διαθέσιμους.

Σχετικές ειδήσεις