ΣΤΟΙΧΗΜΑ

H Ισπανία κυριαρχεί στα σπορ

H Ισπανία κυριαρχεί στα σπορ

Την κυριαρχία σε όλα τα αθλήματα απειλεί να επιβάλει η Ισπανία αυτή την χρονιά, καθώς έχει την δυνατότητα να κερδίσει χρυσό στα 3 πιο δημοφιλή αθλήματα. Ο λόγος είναι για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το τένις και υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι αυτό μπορεί να γίνει.

Στο ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή η Ισπανία έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ μιας και έχει 2 ομάδες στα ημιτελικά. Η Μπαρτσελόνα νίκησε στον πρώτο γύρο με 3-0 την Μπάγερν και πολλοί θα λέγανε ότι είναι με το 1 πόδι στον τελικό ήδη. Εκεί έχει ακόμα πιθανότητες να αντιμετωπίσει τη μισητή αντίπαλο της Ρεάλ, αν εκείνη καταφέρουν να ανατρέψουν το 2-1 του πρώτου γύρου με το οποίο είχανε χάσει.

spor1

Στο μπάσκετ οι Ισπανοί δεν είχαν ανάλογη επιτυχία καθώς μόνο μια ομάδα, η Ρεάλ , κατάφερε να περάσει στο Final 4 για να διεκδικήσει το τρόπαιο. Η «Βασίλισσα» δεν είναι το φαβορί για την κατάκτηση καθώς δεσπόζει η παρουσία της ΤΣΣΚΑ αλλά η τελική φάση γίνεται στην έδρα της. Οι Ρώσοι μπορεί να έχουν τον Κιριλένκο αλλά κανένας δεν μπορεί να μην δεχτεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτη έχει μεγάλες πιθανότητες για να το κατακτήσει.

spor2

Αν στο Champions League έχουνε αρκετές πιθανότητες να κερδίσουν το κύπελλο οι Ισπανοί τότε τι να πούνε και για το Europa League. H Σεβίλη, έχει κερδίσει το πρώτο ημιτελικό με 3-0 και είναι πολύ κοντά να σφραγίσει το εισιτήριό της και να περάσει στον τελικό. Με 3 κατακτήσεις τα τελευταία 10 χρόνια, ξέρουν πώς να διαχειριστούν την κατάσταση και έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον τελικό.

spor3

Τέλος μέσα στον επόμενο μήνα στη Γαλλία θα γίνει ένα από τα πιο διάσημα τουρνουά τένις στον κόσμο. Το φημισμένο χωμάτινο τουρνουά του Rolland Garros όπου θα πάρει μέρος και ο Ραφαέλ Ναδάλ. Ο Ισπανός μπορεί να μην είναι τα τελευταία χρόνια στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του αλλά είναι ο ρέκορντμαν του τουρνουά με 9 νίκες τα τελευταία 10 χρόνια και πέντε συνεχόμενες από το 2009. Όσο κακή χρονιά και να έχει… η προϊστορία τον κατατάσσει σαν το ακλόνητο φαβορί.

Στο site του Stoiximan.gr έχεις την ευκαιρία να βρεις:

· 170 ειδικά στοιχήματα για το Μπάγερν - Μπαρτσελόνα
· Τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο 1Χ2 (0% Γκανιότα)
· Την υψηλότερη απόδοση της αγοράς στο Goal/Goal

...και μην ξεχνάτε πως όλοι οι νέοι φίλοι του site απολαμβάνουν 100% Bonus Εγγραφής

Σχετικές ειδήσεις