ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εθνική βόλεϊ: Με Stoiximan.gr για το Final 4 του European League

Εθνική βόλεϊ: Με Stoiximan.gr για το Final 4 του European League

Η προσπάθεια της Εθνικής ομάδας βόλεϊ των ανδρών για πρόκριση στο Final 4 του European League 2015 συνεχίζεται απόψε και αύριο βράδυ στις 20.00, στο ΔΑΚ Ευόσμου, με τις μονομαχίες απέναντι στην αξιόμαχη Τουρκία.

Μετά τις δύο νίκες απέναντι στη Ρουμανία την προηγούμενη εβδομάδα, οι παίκτες του Σωτήρη Δρίκου, θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο στον όμιλο πετυχαίνοντας δύο νίκες απέναντι στην Τουρκία, οι οποίες θα διατηρήσουν την ελληνική ομάδα στην κορυφή του ομίλου και θα την φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο στόχο.

Η βαθμολογία του Β’ Ομίλου

1.Ελλάδα (6-1) 6
2.Σλοβενία (6-1) 6
3.Κροατία (4-4) 3
4.Λευκορωσία (4-4) 3
5.Τουρκία (1-6) 0
6.Ρουμανία (1-6) 0

Επιστροφή για Πρωτοψάλτη – Γκαρά

Την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας εκτός από την παρουσία του κόσμου και τον περήφανο χορηγό των Εθνικών Ομάδων βόλεϊ, Stoiximan.gr, θα ενισχύσουν και δύο νέα πρόσωπα σε σχέση με την αποστολή για τους αγώνες με την Ρουμανία.

Ο λόγος για τους Θανάση Πρωτοψάλτη και Δημήτρη Γκαρά. Ο διεθνής ακραίος έχασε την πρεμιέρα με την Ρουμανία λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και επιστρέφει στην ομάδα για να βοηθήσει στις αναμετρήσεις με την Τουρκία. Ενώ, ο Δημήτρης Γκαράς επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια σε επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής, για να συμβάλει κι αυτός στην προσπάθεια στο European League.

Στην χθεσινή επίσημη συνέντευξη τύπου ο λίμπερο του ΠΑΟΚ και της Εθνικής πήρε τον λόγο και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα: «Πέρασαν αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που έπαιξα με την Εθνική... Όπως είχα πει κι όταν βρέθηκα στις κλήσεις ήταν μια δικαίωση της πορείας που έκανα με τον ΠΑΟΚ. Περίμενα αυτή τη στιγμή, να φορέσω ξανά την γαλανόλευκη και εύχομαι να μπορέσω κι εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η αναμέτρηση της Εθνικής θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 απόψε στις 20:00.