ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Eurovision 2018: Όλες οι προβλέψεις για τον μεγάλο τελικό

Eurovision 2018: Όλες οι προβλέψεις για τον μεγάλο τελικό

Μπορεί η Ελλάδα να αποκλείστηκε από την Eurovision στον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο, η Κύπρος κατάφερε να εντυπωσιάσει και να περάσει στο επόμενο στάδιο!

Ναι, η Γιάννα Τερζή με το «Όνειρό» της δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους θαυμαστές της Eurovision και να προκριθεί, όμως, η Ελένη Φουρέιρα έβαλε… φωτιά στη σκηνή της Altice Arena στη Λισαβόνα με το «Fuego», το κομμάτι με το οποίο συμμετέχει στη Eurovision και το οποίο υπογράφουν οι Άλεξ Παπακωνσταντίνου, Geraldo Sandell, Viktor Svensson, Anderz Wrethov και Didrick.

Όποια και αν είναι η συμμετοχή που υποστηρίζετε, το σίγουρο είναι πως αν είστε θαυμαστές της μουσικής διοργάνωσης, τότε περιμένετε με ανυπομονησία να δείτε τι θα συμβεί το επόμενο Σάββατο, στον μεγάλο τελικό του 63ου διαγωνισμού της Eurovision.

Πόσο ψηλά θα φτάσει, άραγε, το «Fuego»; Ποια χώρα των Βαλκανίων θα τερματίσει στην καλύτερη θέση; Ποιος θα δώσει βαθμούς και σε ποια χώρα; Ποιες συμμετοχές θα τερματίσουν στην πρώτη τετράδα; Τι δείχνουν τα προγνωστικά;

Η «καρδιά» της μουσικής ήδη «χτυπά» δυνατά στη Λισαβόνα και οι φίλοι του διαγωνισμού εμπνέονται από τις πιο ενδιαφέρουσες υποψηφιότητες. Πράγματι, τις τελευταίες ημέρες τα στοιχήματα «δίνουν και παίρνουν» με τους λάτρεις της Eurovision να κάνουν τις δικές τους προβλέψεις αναφορικά με τον μεγάλο νικητή. Το παιχνίδι είναι σίγουρα «πλούσιο» και στο Stoiximan.gr υπάρχουν ήδη εκατοντάδες στοιχήματα για τη Eurovision.

Τι δείχνουν τα προγνωστικά

Με βάση τα προγνωστικά, η Ελένη Φουρέιρα είναι το μεγαλύτερο φαβορί του φετινού διαγωνισμού. Η γνωστή τραγουδίστρια κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στα στοιχήματα και να «κερδίσει» τις εντυπώσεις. Οι αποδόσεις είναι τώρα με το μέρος της και ο ενθουσιασμός της κυπριακής συμμετοχής είναι πολύ μεγάλος!

Εκτός από την Κύπρο, ένα από τα μεγάλα φαβορί της φετινής Eurovision θεωρείται το Ισραήλ το οποίο συμμετέχει στον μουσικό διαγωνισμό με τη Netta Barzilai και το «Toy». Τα προγνωστικά θέλουν τη Netta στην πρώτη τετράδα του τελικού, ωστόσο, σύμφωνα με τις αποδόσεις, δύο ακόμη «δυνατοί» υποψήφιοι συναγωνίζονται την ισραηλινή σταρ. Ο λόγος για τον Alexander Rybak από τη Νορβηγία -νικητή της Eurovision το 2009- με το «That’s How You Write a Song» και τη Madame Monsieur από τη Γαλλία με το κομμάτι της, «Mercy». Καλά είναι τα προγνωστικά και για τη Λιθουανία αφού η Ieva Zasimauskaitė με το «When we’re old» έχει κερδίσει, επίσης, πολλούς θαυμαστές.

2

Μήπως πιστεύετε ότι γνωρίζετε ήδη το μεγάλο φαβορί; Αλήθεια, νιώθετε ότι γνωρίζετε πώς θα ψηφίσουν φέτος οι υποψήφιες χώρες; Αν έχετε μπει και εσείς σε ρυθμούς Eurovision και νιώθετε πως οι φετινές, εντυπωσιακές συμμετοχές κατάφεραν να σας εμπνεύσουν, τότε σίγουρα αξίζει να κάνετε τη δική σας πρόβλεψη! Τα στοιχήματα είναι πολλά και μένουν μόνο λίγες ημέρες για να δείτε αν θα τελικά θα «πέσετε μέσα»!