ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το «ροζ» σκάνδαλο του Χουλκ: Περιμένει παιδί από την ανιψιά της πρώην γυναίκας του

Το «ροζ» σκάνδαλο του Χουλκ: Περιμένει παιδί από την ανιψιά της πρώην γυναίκας του

Η πρώην σύζυγός του, Αϊράν, ξέσπασε μιλώντας για την ανιψιά της και τη σχέση του με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. 

Θα μπορούσε να είναι υπόθεση από τηλεοπτική σειρά, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή ιστορία.

Ο Χουλκ ήταν παντρεμένος για 12 χρόνια με την Αϊράν έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά, όμως χώρισαν για τα… μάτια της ανιψιάς της, Καμίλα.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν προκειμένου η Καμίλα να μπορέσει να εξασφαλίσει βίζα και να μείνει μαζί του στην Κίνα, εκεί που αγωνιζόταν ο 35χρονος. Πλέον το ζευγάρι περιμένει το πρώτο τους παιδί και η πρώην σύζυγος Χουλκ ξεσπάσε μιλώντας στην «Record».

Η Αϊράν και η Καμίλα

«Είχα σαν κόρη μου την Καμίλα. Πλέον όμως έχει πεθάνει για μένα. Ξύπνησα μια μέρα και προσπαθούσα να καταλάβω γιατί συνέβησαν όλα αυτά σε μένα. Νιώθω μεγάλο πόνο, μερικές φορές θέλω να ξεριζώσω την καρδιά μου. Εδωσα τα πάντα για την Καμίλα, όταν πρωτοήρθε στον κόσμο. Θυσίασα τα όνειρά μου για εκείνη ξαι εδώ δεν μιλάω μόνο για υλικά αγαθά, γιατί αυτά είναι εύκολα να τα δώσεις όταν έχεις χρήματα, αλλά αγάπη, στοργή, προσοχή, σεβασμό, έδωσα τα πάντα.

Ήξερε τις αδυναμίες μου, τις ανασφάλειες, τον πόνο, τους φόβους μου και είχε την απεριόριστη αγάπη μου. Ήταν όλα τέλεια στη σχέση μας, την κατεύθυνα στη ζωή της. Την αγαπούσα και την εμπιστευόμουν πάρα πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χουλ και Καμίλα ανέβασαν στο Instagram φωτογραφίες όπου κρατούν στα χέρια τους υπερηχογράφημα του εμβρύου. Μάλιστα, τη λεζάντα της φωτογραφίας συνόδευσαν με το εξής μήνυμα: «Σήμερα με την καρδιά μου γεμάτη ευγνωμοσύνη προς το Θεό, θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι για τέταρτη φορά είμαι ευλογημένος με το να γίνω πατέρας σε ένα ακόμη παιδί. Η καρδιά μου ξεχειλίζει από τόση ευτυχία και δεν μπορώ παρά να πω ευχαριστώ Θεέ μου. Ανυπομονούμε να σε δεχτούμε παιδί μας και σε αγαπάμε άνευ όρων. Έλα γεμάτο υγεία μωρό μου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στη Ρόδο: Οργή και θρήνος στο νησί για τη δολοφονημένη Ντόρα

Πώς συνελήφθη Έλληνας διακινητής μεταναστών με υπερπολυτελές τζιπ

The 2night Show: Ο Αρναούτογλου επιστρέφει με συμπαρουσιαστή - έκπληξη!