ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην εντατική πρώην τεχνικός Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ - Είχε τροχαίο οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα (vid)

Στην εντατική πρώην τεχνικός Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ - Είχε τροχαίο οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα (vid)
SCREENSHOT - VIDEO

Ο Λιούπο Πέτροβιτς, προπονητής του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού τη δεκαετία του 1990, ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στο Βελιγράδι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Δύσκολες ώρες για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, Λιούπκο Πέτροβιτς.

Ο 76χρονος Σέρβος, που συνέδεσε το όνομά του με την κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών από τον Ερυθρό Αστέρα το 1991 είχε σοβαρό τροχαίο στο Βελιγράδι και νοσηλεύεται στην εντατική.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη Σερβία, ο Πέτροβιτς για αδιευκρίνιστους λόγους οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα σε αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας σε προάστιο του Βελιγραδίου και συγκρούστηκε με ένα διερχόμενο όχημα, όπως μπορείτε να δείτε και στο σοκαριστικό βίντεο.

Ασθενοφόρο έσπευσε στον τόπο του ατυχήματος και το μετέφερε σε νοσοκομείο της σερβικής πρωτεύουσας όπου βρίσκεται το τελευταίο 24ωρο σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Λιούπκο Πέτροβιτς είναι προπονητής της Λίτεξ Λόβετς που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του βουλγαρικού πρωταθλήματος. Τη σεζόν 1992-93 βρέθηκε στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ενώ την επόμενη χρονιά έκατσε για λίγους μήνες σε αυτόν του Ολυμπιακού.